Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah kolaylık versin canım ya işimiz zor bu kafayla çalışmak daha da zor gerçi evde olsak daha kötü akşama kadar kurup dururuz.

bende bugün adet sancısı gibi sancı vardı oldum olacak gibiydi ara kanama olacak diye korkuyorum doktor ara kanaman yada günün geçerse hemen gel demişti.belkide yumurtam çatlamıştır ondan böyle sancı olmuştur bilemiyorum.

kız tefriciye okuyayımmı cumaya kadar bekle demiştim napıym sen söyle.

yokya hiç heyecan falan yapmıyorum alıştım artık herhalde bitek uzun süre yatmak zor geliyo yatmasammı acaba.

canım benım kesın yumurtan çatlamıştır benımde çatlayınca kasıklarım ağrımıştı bu geceyı guzel geçir na göre

benim bi arkadaşın iki çocuğu var ikisindede yatmadım hemen kalktım öyle oldu diyo olacağı varsa her şekilde olur bence.

olacağı varsa olurda tabı bız sttesten hemen düşürüz içerdekini bişe olcak dökülcek diye ödümüz kopuyo

canım benım kesın yumurtan çatlamıştır benımde çatlayınca kasıklarım ağrımıştı bu geceyı guzel geçir na göre

gerçektenmi ama doğru daha öncede yumurtam çatladığında böyle olmuştu o zamaaaaaaaaan bu gece uzun olacakaklinialirimsmile:roflol:

canım tefficiye duası 3000 oldu görümcemi aradım bana dediki adettim yeni bittim önceden 100 tane okuyabilmiştim dedi bu nedemek şimdi anlamadım ben söyleyeli daha 4 gun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…