Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yatmadan olmaz yat muhakkak bide eşin kalsın içinde biraz bide öyle deneyin

tamam yatarım zaten eşim kalıyo biraz öyle.

olacağı varsa olurda tabı bız sttesten hemen düşürüz içerdekini bişe olcak dökülcek diye ödümüz kopuyo

canım ben bide şunu farkettim ilişki bittikten sonra yatıyoruzya işte o bekleme sırasında spermler dışarı çıkmasın diye kendimi çok kastığımı farkettim.bizim bi tanıdığın 5 yıl çocuğu olmadı hiçbir sebep yoktu meğerse ilişki esnasında kendini çok kasıyomuş buda spermlerin rahat haraket etmesini engelliyomuş ve sonradan doğal yoldan hamile kaldı.farkında olmadan kasıyoruz kendimizi aman spermler çıkmasın diye artık ben öyle yapmıyorum salıyorum kendimi yatağa.

insan başına gelmeden anlamıyo bana ne için okuyon neden okuyo sanamı okuncak saçma sapan sorular soruyo öf ne kadar sinir bozucu birşey kendisi ilk geceden kaldıya

evet canım ya çıkışa bişey kalmadı geç gldin bugün fazla konuşamadık.

vala inanmıycan ama dünde oldu yumurtalama gunlerımde isteksız oluyorum kasıyorum kendimi heyecanlanıyorum. normal gunlerdede hiç bişey yok yumurtalama gunlerı geçiyoya bakalım pazartesi olcam artık hayırlısı olur inşallah

kız belli olmaz ha adete yakın hamile kalan çok oluyo inşallah Allahım inşallah beyzanurum hamile kalsın hayırlısıyla.

günaydın canım bu sabah çok işim vardı giremedim bir türlü.beyzanurum napıyosun nasılsın.

Alllahım hala inanamıyorum.Bu gece stresten sabah 5 e kadar uyuyamamıştım.Sabah 8de eşim kanımı aldı.ben tekrar uyudum sanki depresyonda olursunuzda hep uyumak isterseniz ya işte öyle.

Ve ev telefonunun acı sesiyle uyandım.O zaman aklıma geldi işte eşimin aradığı.Allahım telefonu hiç bu kadar korkuyla açmamıştım.Ve eşimin sevinç bağrışlarını duydum.Allahım inşallah burdaki tüm dostlarım bu sevinci yaşasınlar.Hepiniz için o an dua ettim.Tüm bebek bekleyenler için

nergis bu gerçekmi inanamıyorum çok sevindim çooooooooooooookkk hihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafaduldencanımmmmm hayırlı olsun bak gördünmü Rabbim ol deyince oluyo dün ne kadar ümitsizdin ama bugün dünyanın en mutlu insanısın canım benim mutluluğun daim olsun inşallah.kız halaaa inanamıyorum nasıl mutlu oldum anlatamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…