Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin.Kist için endişe etme canım.Bir sonraki ay geçmiş olacak göreceksin.Bundan sonra 2.aşılamayı dene bence .Hiç belli olmaz tutabilir.
beyzanur nergis nerelerde yaaaa yoksa hemen unuttumu bizi:gitme:

ya ne bilyim canım hamile kalan arkadaşlarımız buraya fazla girmiyo ondan dedim nergis bizi unuttumu diye.ama sen doğru söylüyosun nergis bırakmaz bizi.

kIzlar hiç sizi bırakırmıyım aşkolsun.Sabah evde yemek işi ile uğraşıyorum.Öğlen 11.30 gibi okula gidiyorum.Akşamları eve gelir gelmez hemen uzanıyorum.Çünkü okul yordu beni gerçekten.Kasık ağrılarım başladı 2 gündür.Dinlendikten sonra 9-10 gibi açabiliyorum.İlk önce buraya bakıyorum tabii hemen.
Cumartesi inşallah bol bol konuşuruz.

Canım ya kötü olmuş gerçekten.Çatlatma iğnesi pozitif çıkarıyor ne yazık ki.Bundan sonra hep bizim topiğimize katıl.Çok şey öğreneceksin.

bu arada ben de samsunluyum:)

Bu arada bende samsunluyum hemşom.

emineciğim morfoloji diye sayı ve hareketliliğn altında yer alıyor.Örneğin Normal Morfoloji:%5 diye mesela.Eğer yazmıyorsa bakılmamış demektir.Aman onu ihmal etmeyin.Bakılan yere baktırın.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz:CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz :CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv:

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f...........................20 mart hamilemiz :CüvCüv:

jbase..........................1.tüp bebek............................?????.............................????

beyzanur55...............yumurtlama takibi........................?????...........................?????

esinte.......................1.tüp bebek............................??????................................????

smnr......................DOĞAL YOLDAN..................................................................????

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

zeynep4....................DOĞAL YOLDAN........................................................?????

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

bugulll......................1.tüp bebek.............................??????.....................................???

nazenin28...................1.tüp bebek................................?????................................????

kumsal.....................1.aşılama...............................????.......................................????

selda0003....................2.aşılama..............................????......................................????

ahukush......................DOĞAL YOLDAN.............................................................?????

simeray.......................2.aşılama.................................?????............................24 mart

kız beyzanur rüyalardan anlarmısın gece rüyamda yoğurt yapıyordum ne demek acaba tabirlere baktımda pek bişey anlamadım.

Kız bende yoĞundum ama yoĞurt ıyıdır hem beyaz renk Çocuk yapmaya ÇalıŞıyonya ona yoralım yoĞurt tuttumu barı bebekte tutar ınŞallah

sütten yoğurt yapıyorum tutuyo o yoğurttanda alıyorum yanıma bende senin gibi tabir ettim hatta rüyayı görürken yorumladım inş. Allahım bu ay olur ya inşallaaaaaaaaaahh:ecrin_bebek::Saruboceq:

canım bu arada ben sana 100 tane daha okudum tefriciye eklersin ok.kaç oldu sayı çok az kaldı bence.

rüyamıda senden başka kimseye anlatmadım güzel rüya herkese anlatılmaz biliyosun sen benim canım arkadaşımsın bak ne güzel yorum yapmışın sağol canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün aminnn.

canım ben yemeğe çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz tamammı.

canım inşallah Allah gönlüne göre verir bir evlat sahibi olursun yemektn sonra görüşürürüz bu arada dua için çok saol canım bitti gibi temızlenim dualıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…