32 yaşındayım, haziranda evliliğim 3senesi dolacak. 4 aydır kendimiz çalışıyoruz. Geçen ay dr. a gittik, benden FSH, TSH, PROLAKTIN testleri istedi hepside min. iile max. arası çıktı, eşim 2000 senesinde varikosel ameliyatı olmuş bunu dr. a söylediğimde eşimden spermiogram istedi. Sonucu pek beğenmedi hatta kendiniz bile çalışsanız bişi olmaz dedi ve beni yumurta takibine aldı 5 gün klomen verdi, sora çatlatma iğnemi yaptı, ertesi gün eşimin spermleri yıkama sonucunu görünce %50 şansınız var dedi, ama eski teste göre %20 şansınız var demişti, 4 yumurtam vardı, olmadı işte, haftasonu regl oldum ama aman allahım nası sancılı, sanki rahmime bıçak sokularmış gibi, dün de dr. a gittik o da kist oluşmuş o yüzdeen bu ay aşılama yapmayalım dedi, kendiniz çalışın dedi....
benim gibi olanlar var mı acaba?:a015:
beyzanur nergis nerelerde yaaaa yoksa hemen unuttumu bizi:gitme:
ya ne bilyim canım hamile kalan arkadaşlarımız buraya fazla girmiyo ondan dedim nergis bizi unuttumu diye.ama sen doğru söylüyosun nergis bırakmaz bizi.
içime su serptin beyzacım yaaa, ama o kadar ümitliydim ki hatta iğnenin içinde HCG hormonu olduğunu bilmediğim için mide bulantılarım ve öğürmelerim olunca dr. un aşılamadan 10 gün sonra tahlil yaptır demesini beklemeden tahlil yaptırdım doğal olarak ta yüksek çıktı, kayınvalideme, anneme herkese hbr verdim, eşim elinde çiçekle geldi akşam eve, ama sora dr. um akşam tlf da "çatlatma iğnesinin içinde de o hormondan var bekleyin " deyince hüsran oldum...
ama bu ay kendimiz çalışıcaz bakalım öbür ay kistlerim geçer dimi? aşılama için ?
bu arada ben de samsunluyum:)
bende akşam bakıym eşimin değerleri nasılmış doktor iyi dedi ama şimdi sizler böyle hareketlilikten bahsedince bende merak ettim.bide ben morfolojiyi merak ediyorum teste baktığımda anlamadım nasıl anlıcam morfolojinin iyi olup olmadığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?