Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bitince namaz kılmadım tekrar tekrar dileğimi istedim dua ettim tabi bu dua yürekten gelmeli tüm içtenliğinle yalvararak olmalı bide bir fakire para ver hiç olmazsa bir ekmek al ver.

kızlar bugün gidip test yaptırdım.
ama sonucu öğrenemedim.
testin yapıldığı alet bozukmuş. yarına çıkar dediler.
bana işkence işte.
bu arada doktora da sordum.
progestan içmeye devam ettiğin sürece regli geciktirirmiş...
yani fazla umudum kalmadı...

İnşallah hamilesindir canım

inşallah... ama hiç umudum yok.
arada karnıma ağrı giriyor her ana regl olacakmışım gibi...

Kızlar bende bugün doktordaydım, değerim katlanmış çok şükür.Cuma günü bikez daha bakılacak.

inşallah... ama hiç umudum yok.
arada karnıma ağrı giriyor her ana regl olacakmışım gibi...
canım umudunu kaybetme sakın adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı o yüzden kafanı karıştırma üzme kendini Allah büyük inş. hamilesindir.
Kızlar bende bugün doktordaydım, değerim katlanmış çok şükür.Cuma günü bikez daha bakılacak.

canım değerinin katlanmasına çok sevindim:lepi:hadi bakalım inşallah böyle katlanarak devam eder:Saruboceq:güzel haberlerinin devamını bekliyoruz

günaydın beyzanur iyidir canım nolsun işte sen nasılsın pek giremiyosun çokmu yoğunsun.

beyzanur sen sayfanı güncellemiyomusun canım cevapları geç görüyosun herhalde.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr merhaba sitede sorun vardı sanki giremedim bi kaç sabahtır....... Bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz..........

ben gelirim kimse olmaz giderim kaynatırsınız ay bi denk gelemedik nedense

beyzanur sana cevap yazıyorum görmüyosun herhalde çıkıyosun.ozlemay canım ben sürekli giriyorum bekliyorum kimse gelmeyince çıkıyorum napıym nasılsın epeydir görüşemedik neler yapıyosun.

oooffff yine kimse yok ben çıkıyorum öğleden sonra burda olursanız konuşuruz ok.

Canım bugun hıÇ konuŞamadık yaaa Özlemde ÇıkmıŞ baŞka topıĞe gıtmıŞ baktım Şlımdı de yemeĞe gttın heralde neyse yemekten sonra konuŞuruz

oooffff ya kimse yok yine neyse bende başka topiklere gidiymde bikaç arkadaş ediniym kendime canım sıkılyo konuşmak istiyorum birileriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…