Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar o zaman yarın gidip kan testi yaptırıyorum.
olumlu yada olumsuz her neyse ortaya çıksın bakalım!
tabi o zamana kadar regl olmazsam

inş. regl olmazsın canım bize sonucu mutlaka bildir olurmu güzel haberlerini bekliyoruz.

ya ne bilyim canım hamile kalan arkadaşlarımız buraya fazla girmiyo ondan dedim nergis bizi unuttumu diye.ama sen doğru söylüyosun nergis bırakmaz bizi.

sen kistler için ilaç kullanmışsın ama dün benim dr. kistler için ilaç vermedi...
bide eşimin ilk spermiogramında ileri hareketli%31 toplam spermatazoon sayısı 33.600çıktı ama bi hafta sonra ki aşılama günündeki yıkama sonucu motilite %88 toplam 15milyonun 13.5 milyonu ileri hareketli bana veriildi, benimde 4 yumurtam vardı niye olmadı yaaa, dr. dün 2nizde de hiçbir problem yok deedi....

mahsuru yoksa senin eşinin ileri hareketli % si neydi cnm?

canım ben adet olmadım gunum 10 geçtı meğer kiste dönüşmüş o yuzden olamamışım onlar için ilaç verdı erıttı zaten 2 gun sonra adet oldum adetle beraber gitti. yıkama sırasında spremlerın değeri çok değişiyo doktorlar ne diycek tabı sorun yok sürekli böyle diyip tedavı uygularlar. bizim psikolojiyi hiç düşünmezler neyse canım ben dr dan yana çok dertliyim seninde kafanı bulandıtmım. senınde sayı ii harekette biraz sorun gözüküyo ama böyle olupta çocuğu olan bir sürü çift var yanaı verecek olan belli Allah vermedıkten sonra bişeyler sebep oluyo .. ama 2 aşılamanı yaptır burda 2 .3 .hatta 4 aşılama yaptırıpta tutan arkadaşlar var hakkında hayırlısı olsun canım

canım benım eşimin sayı 30 -40 milyon arası değişiyo hareket ise %30 - hareketli bazen yaptığım kürlere göre hareket artıyo ama doktorlara göre % 50 haraket ve üzeri olması gerekiyomuş

içime su serptin beyzacım yaaa, ama o kadar ümitliydim ki hatta iğnenin içinde HCG hormonu olduğunu bilmediğim için mide bulantılarım ve öğürmelerim olunca dr. un aşılamadan 10 gün sonra tahlil yaptır demesini beklemeden tahlil yaptırdım doğal olarak ta yüksek çıktı, kayınvalideme, anneme herkese hbr verdim, eşim elinde çiçekle geldi akşam eve, ama sora dr. um akşam tlf da "çatlatma iğnesinin içinde de o hormondan var bekleyin " deyince hüsran oldum...
ama bu ay kendimiz çalışıcaz bakalım öbür ay kistlerim geçer dimi? aşılama için ?

canım benım eşimin sayı 30 -40 milyon arası değişiyo hareket ise %30 - hareketli bazen yaptığım kürlere göre hareket artıyo ama doktorlara göre % 50 haraket ve üzeri olması gerekiyomuş
bizim dr. da "bizim istediğimiz %50yi yakalayabilmek" demişti. ileri hareketli %31 yerinde hareketli %24 ü topladı %55 benim için iyi dedi
sen kür demişsin? ne kürü pardon?

emine b u ay bır plan yapıcam gezme pilanı bu ayı gezerek geçircem bakalım ne oluyo dimi kız

bende akşam bakıym eşimin değerleri nasılmış doktor iyi dedi ama şimdi sizler böyle hareketlilikten bahsedince bende merak ettim.bide ben morfolojiyi merak ediyorum teste baktığımda anlamadım nasıl anlıcam morfolojinin iyi olup olmadığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…