kızlar o zaman yarın gidip kan testi yaptırıyorum.
olumlu yada olumsuz her neyse ortaya çıksın bakalım!
tabi o zamana kadar regl olmazsam
çalışmalara devam tam hız devamda bu bahar beni fena çarptı akşma oldumu gözümü açamıyorum.bugün 19.günüm dün akşam çalışma vardı bakalım nolacak Allahtan hayırlısı olsunda ama olsun artık çok istiyorum çooooooooook.adete 1 hafta kalana kadar çalışma yapmayı düşünüyorum.
bazen diyorum öğretmen olmak ne guzel zorlukları vardır tabıkı ama 3 ay yaz tatıli varya o yeter
ok canım
öğretmen dedimde nergıs geldı aklıa naptı dr gitti tekrar acaba şimdi ne kadar mutludur Allah mutlulupunu daim etsin
kızlar bende dün spora başladım of ilk hafta zor alıişcam sanırım heryerim agrıyo
arkadaşlar merhaba,
ben yeni üye oldum aranıza beni de alır mısınız?
geçen ay klomen ve çatlatma iğnesinden sonra aşılama yaptırdım, ama haftasonu hastalandım
dün dr. a gittik kistoluşmuş o yüzden bu ay aşılama yapamayacakmış, bu ay kendiniz çalışacaksınız dedi.... 3 adet yumurtlamışım tutsaymış hepside 3üz olurmuş ....benim aşılamada 4 yumurtam vardı eşimin de motilitesi %88 çıkmıştı nie olmadı offff....
arkadaşlar herkese merhaba...
ben martın 8in de 2. aşılamamı oldum. 2 tane yumurtam vardı. doktorum progestan verdi vajinadan kullanıyorum.
bugün aşılamadan sonra 15. gün. aslında tahlil günüm ama yaptırmaya korkuyorum.
acaba hala kullanmaya devam ettiğim progestan adet gecikmesine sebep olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?