Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bende merak ediyorum morfolojiyi ama kağıtta anlamıyorum yazmıyo sadece aşılama yaptırğımızda orda krugöre görmüştüm diğerlerınde yazmıyo

beyzanur sen akşam yemeğini nasıl yapıyosun bacım ya bayaaa zor oluyo dimi işten çık yemek yap.

evt canım çok zor akşam pişiriyorum o 2 gun yetiyo bize bazen kolay yapılcak şeyler yapıyorum akşam yemek saatım haliyle uzuyo oda kilo olarak bana dönüyo

kız geçen internetten çinko erkekler için çok iyiymiş sperm kalıtesı için özellikle çinko öellikle mantar-balık cevız bademde rokada varmış bu aralar mantara dayandık biz

ben kayınvalidemede annemede gidiyorum tabi arada evede gidiyorum sürekli biyerlere gitmek sıkıyo.

rokayı bende duymuştum canım mantarı bilmiyodum balıkta belli zaten cevizde süper bişey spermler için.

canım herşey Allahtan maddi durumu kötü insanlar var doğru düzgün beslenemiyolar ama 4 - 5 çocukları var onların nasıl oluyo.

ama çakşır kökü var ya o gerçekten işe yarıyo onu denemeni tavsiye ederim.

evet canım kökü alıp parçalaman lazım böyle kaya gibi görüntüsü var tabi sert zor parçalanıyo sonra bunu demleyip çay gibi içireceksin tabi içine şeker falan koymak yok tabi biraz kötü ama bebiş için değer bence.ben eşime macununu yaptım yedirdim onun tadı çok kötüydü ancak 4 gün falan yedi fazla yiyemedi sonra çayını yaptım sperm sayısı %25 artmıştı hemde bu kadar az kullanıma ragmen.sende zorla içsin eşin biz bu kadar zorluğa katlanıyoruz birazda onlar çabalasın dimi.

bir bardak suya bir tatlı kaşığı kök koyacaksın canım akşamları içsin yeter sabah aç karnına içemez.

Emine hadi hayırlısı canım.Mart uğurlu gelecek inşallah bu sefer.

bazen diyorum öğretmen olmak ne guzel zorlukları vardır tabıkı ama 3 ay yaz tatıli varya o yeter

İş gücü olarak evet çok yorulmuyoruz ama kafa yorgunluğu yetiyor inanın.Benim sınıfın 35 kişilik.. 3.sınıfı okutuyorum şuan.Ne kadar dur sus desemde çocuktur konuşmadan duramıyor ki.inanın eve geldiğimde televizyon sesine bile dayanamıyorum bazen.Eşime kıs kıs diyorum hemen.Gürültü insanı mahfediyor.Ama onun dışında rahat tabii, tatilleri için değer gerçektende.

ok canım

öğretmen dedimde nergıs geldı aklıa naptı dr gitti tekrar acaba şimdi ne kadar mutludur Allah mutlulupunu daim etsin

Çok teşekkür ediyorum canım.Yarın gidicem sabahBakalım katlanmışmı.Ama bugün sol kasığım çok fena sızladı iğne batar gibi daha önce hiç böyle olmamıştı.Onuda sorucam doktoruma.İnşallah bişey yoktur.

kızlar bende dün spora başladım of ilk hafta zor alıişcam sanırım heryerim agrıyo

Canım yumurtlama günlerinde çok fazla ağır spor yapma sakın.

Canım aramıza hoş geldin.Benimde 3 negatif aşılamam oldu.Ama şuan tüp bebekle hamileyim.Aşılama tamamen şans işi.Bir kez olmadı diye umudunu kaybetme, şansın devam ediyor.2.aşılamada hamile kalabilirsin.Eşinin değerleri iyiymiş.

Canım inşallah hamilesindir.Senide listemize ekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…