Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meraba kızlar bugün bilgisayarım arızalı diğer arkadaşın bilgisayarını kullanıyorum geçici olarak az önce girdim kimse yoktu diğer topiklere geçtim geldim yine yoksunuz.beyzanur sen nerdesin canım napıyosun.

iyilik eminem ne olsun işte yemek yapacam birazdan başlamadan bi bakıyım dedim bu kalça sıcaklıgı ne ki ölç bakayım sıcakmı.... ben malum kırmızılar varda sen den umutluyum canım

eminem nasılsın kaç gun adete bakalım ibş şu mübarek cuma gunu niyeti guzel haberler ver bize

burdayım beyzam merhaba canım iyiyim sen nasılsın başa bir forum araştırıyordum

hayırlı cumalar kızlar Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

beyzanurum adetime 7 gün kaldı canım bugün bi ara karnım ve belim ağrıdı o moralimi bozdu biraz bakalım inş. meleğim benimledir.

canım eminem inşallah 41 yasin niyetine Allahım yüzünü güldürür karnını bebişle doldurur. ve peşinden bizde geliriz

canım eminem inşallah 41 yasin niyetine Allahım yüzünü güldürür karnını bebişle doldurur. ve peşinden bizde geliriz

kız ağzın şeker yesin canım benim inşallah hepimizin karnı bebişle dolsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.adete bir hafta kaldı stresim başladı offffeyvahedigeldismile

hep öyle adet yaklaştıkca insn afakanlar basıyo ama rahat ol canım başka şeylerle ilgilen ne bilim kek tariflerıne bak bebekle ilgili şeylere bakma ozaman daha kötü olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…