kızlar mrb nezaman dır giremedim kızlar dedemi kaybettik çınarımız yıkıldı carşamba yatsı ezanıylan beraber kızlar ölüm anı okadar güzeldiki resmen izdihamdı yas evi burası hiç böle yas evi görmedi dedem cok sevilen biriydi neyse herkes allah rızası için ruhuna fatiha okusun kendinize iyi bakın öptüm canlar :çok üzgünüm:
kızlar mrb nezaman dır giremedim kızlar dedemi kaybettik çınarımız yıkıldı carşamba yatsı ezanıylan beraber kızlar ölüm anı okadar güzeldiki resmen izdihamdı yas evi burası hiç böle yas evi görmedi dedem cok sevilen biriydi neyse herkes allah rızası için ruhuna fatiha okusun kendinize iyi bakın öptüm canlar :çok üzgünüm:
emine canım bel ağrısı iyiye işaret .bendede transferin 5.günü bikaç kez olmuştu.Hadi hayırlısı inşallah.
esinte sizinde başınız sağolsun canım.Allah sabırlar versin
nergisim bel ağrım fazla yokta adet sancılarım oluyo arada adete 1 hafta var daha.yani umutlarım tükeniyo yavaş yavaş bu ayda olmadı galiba.senin gögüslerin ağrıdımı adet öncesi.
Yok canım benim göğüslerin çok fazla ağırmaz adet öncesi, hamileykende ağırmadı hiç.İnşallah adet olmazsın yaa...Daha bir hafta varmış bunlar tutnma ağrısıdır inşallah
Canım ben göğüs olayına hiç inanmıyorum artık.Kesin hamile kalsam ağrır demiştim ama ağrımadı hiç.
Bide akıntı olayına hiç inanmıyorum.Bende hiç olmadı halada kupkuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?