Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ah canım dağıtamıyorum kafamı bebeğe odaklanmış birkere ne kadar düşünmicem desemde boşuna olmuyo....

kızlar mrb nezaman dır giremedim kızlar dedemi kaybettik çınarımız yıkıldı carşamba yatsı ezanıylan beraber kızlar ölüm anı okadar güzeldiki resmen izdihamdı yas evi burası hiç böle yas evi görmedi dedem cok sevilen biriydi neyse herkes allah rızası için ruhuna fatiha okusun kendinize iyi bakın öptüm canlar :çok üzgünüm:

Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun.

canım benım Allah rahmet eylesin Allah nur içinde yatırsın.inşallah bu son acınız olur.tabiki okurum canım benım

emine canım bel ağrısı iyiye işaret .bendede transferin 5.günü bikaç kez olmuştu.Hadi hayırlısı inşallah.

esinte sizinde başınız sağolsun canım.Allah sabırlar versin

emine canım bel ağrısı iyiye işaret .bendede transferin 5.günü bikaç kez olmuştu.Hadi hayırlısı inşallah.

esinte sizinde başınız sağolsun canım.Allah sabırlar versin

nergisim bel ağrım fazla yokta adet sancılarım oluyo arada adete 1 hafta var daha.yani umutlarım tükeniyo yavaş yavaş bu ayda olmadı galiba.senin gögüslerin ağrıdımı adet öncesi.

nergisim bel ağrım fazla yokta adet sancılarım oluyo arada adete 1 hafta var daha.yani umutlarım tükeniyo yavaş yavaş bu ayda olmadı galiba.senin gögüslerin ağrıdımı adet öncesi.

Yok canım benim göğüslerin çok fazla ağırmaz adet öncesi, hamileykende ağırmadı hiç.İnşallah adet olmazsın yaa...Daha bir hafta varmış bunlar tutnma ağrısıdır inşallah

hoşbulduk canım.
Bende doğum çizelgesi yapmaya uğraşıyorum deminden beri ama yapamadım bi türlü

Yok canım benim göğüslerin çok fazla ağırmaz adet öncesi, hamileykende ağırmadı hiç.İnşallah adet olmazsın yaa...Daha bir hafta varmış bunlar tutnma ağrısıdır inşallah

adete 10 gün kala ağrımaya başlamıştı ama şimdi ağrımıyo.

Canım ben göğüs olayına hiç inanmıyorum artık.Kesin hamile kalsam ağrır demiştim ama ağrımadı hiç.
Bide akıntı olayına hiç inanmıyorum.Bende hiç olmadı halada kupkuru

tamam tamam düşünmicem artık Allahtan hayırlısı olsun bakalım zaman ne gösterecek.

esinte başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Canım ben göğüs olayına hiç inanmıyorum artık.Kesin hamile kalsam ağrır demiştim ama ağrımadı hiç.
Bide akıntı olayına hiç inanmıyorum.Bende hiç olmadı halada kupkuru

canım benim adet öncesi gögüslerim ağrımaya başlar adet olacağım gün ağrı kesilir ve adet olurum şuandada ağrı baya azaldı gibi o yüzden moralim bozuldu.tabi belli olmaz yinede Allah büyük.

canım benim başınız sagolsun mekanı cennet olur inşallah.Rabbim geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin herşey bizim için sevinçler üzüntüler dayanmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…