Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim başınız sagolsun mekanı cennet olur inşallah.Rabbim geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin herşey bizim için sevinçler üzüntüler dayanmaya çalış

sağol canım benim öle yapıcak bişey yok rabbim yerinide rahat uyutsun ama cok zor hele anneannem ona ayrı yanıyom nasıl dayancak rabbim sabır versin :çok üzgünüm:

canım benım Allah rahmet eylesin Allah nur içinde yatırsın.inşallah bu son acınız olur.tabiki okurum canım benım

sağol canım amin inşallah rabbim kimseye ölüm acısı yaşatmasın hiç dayanılcak bişey değil insanın içi yanıyo:çok üzgünüm:

emine canım bel ağrısı iyiye işaret .bendede transferin 5.günü bikaç kez olmuştu.Hadi hayırlısı inşallah.

esinte sizinde başınız sağolsun canım.Allah sabırlar versin

sağol canım canım senin hamilelik nasıl gidio kendine dikkat et gülüm bu günlerin tadını cıkar sıkıntı kuruntu yapma kendine

eminem benimde adetime 1 hafta var iyim cok şükür sadece bu aralar mide bulantısı var ackende var tokkende var bide kasıklarıma iğne gibi batmalar oluyo ama hiç inanmıyorum bebek olduğuna bu düşüncelerle ikisenem gitti şimdi tınlamıyorum kız sana bişey diyeyim ben hamiş kalsamda inanamam artık taki bebek doğana kadar rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

arkadaşlar umudunuzu hiç yitirmeyin.allah hepinizin gönlüne göre,hayırlı bebişler versin inşallah.(ben komşu topikden,sizlerde neler oluyor diye okumaya gelmiştim..)

güzeln haberlerle karşılaşacağımız hayırlı haftalar dileğiyle ...... günaydın hanımlar

zeynep hoşgeldin kız temellimi geldin.sigarayamı başladın kız.

yok canım temelli değil eşimin bugün işi çarşıda bende bugünlük evde dursun bilgisayar dedim , ya ben 9 gündür hastayım bir türlü bitmedi kistten korkuyorum

yok canım temelli değil eşimin bugün işi çarşıda bende bugünlük evde dursun bilgisayar dedim , ya ben 9 gündür hastayım bir türlü bitmedi kistten korkuyorum

sen temelli gelmenin bir yolunu bulyerimseniben canım doktora gitsene şüphe içinde kalmaktan iyidir.

sen temelli gelmenin bir yolunu bulyerimseniben canım doktora gitsene şüphe içinde kalmaktan iyidir.

canım artık doktordan sıkıldım offff bari hastalığım geçsin ondan sonra gidiyim hastayken muayene olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…