Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sen nasılsın canım hafta sonları sizi takim ediyorum bir gelişme yok sanırım nergisde hamileymiş çok sevindim darısı bizlere

böyle su gibi geliyor pembe pembe arada koyulaşıyor başladığı günden beri günlük ped kullanıyorum hiç kullanmazdım o kadar az yani

kızlar kız zeyno burdasın çiçişler nevar neyok benim adet günlerim 1 hafta önce gelio buaralar gelir heralde aman boşver hiç belirtide yok mide bulantısı bide idrarım cok koyuşalşıyo rengide sarı baya kasıklarımda batma oluyo bide dün belime ağrı girdi gecti koçiş test yapalım artık yapmam günüm gecsede salladım varsa zaten vardır

esintecim inan söylediklerinden bişey anlamadım adet dönemin 1 hafta öncemi oluyo bide hiçbir belirti yok demişsin bi yığın belirti yazmışsın Allah iyiliğini versin emi:roflol::roflol:canım benimde adet dönemim yakın bu dönemlerde sapıtıyoruz iyice anlıyorum senisempatiksalakcinni

beyzanurum nolsun canım bilirsin işte adet öncesi nasıl olunursa öyleyim bende kendimle savaşıyorum resmenalsanaalsanasmile

beyzanur sen nasılsın canım çokmu yoğunsun yine Allah yardımcın olsun be gülüm.

:roflol:allah iğilini versin adet belirtim yok dedim ama bu belirtiler var valla öle adet zamanı yiyoz kafayı benim adetim önce 1 hafta sonra gelirdi şimdi ise 1 hafta önce gelio doktora sordum normal dedi öle olması laelaelaelaelae

öyle böyle idare ediyoz işte inanırmısın bu ay hiç bebek düşüncesi yok kafamda o kadar rahatımkı ...

beyza cicişim iyim canım sen nasılsın eminem sende sıkma kendini olaçagına varır dedim yapın yaptıklarımı yapmayın kafayı yersiniz sonra sakınha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…