böyle su gibi geliyor pembe pembe arada koyulaşıyor başladığı günden beri günlük ped kullanıyorum hiç kullanmazdım o kadar az yani
sen nasılsın canım hafta sonları sizi takim ediyorum bir gelişme yok sanırım nergisde hamileymiş çok sevindim darısı bizlere
bende iyiyim çok şükür adet dönemim yakın afakanlar basıyo yine bilirsin işte.
Allah Allah ilginç olmuş adetin sen adetin biter bitmez git bence doktora.
ay ben senden uzak duruyum o zaman kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
kızlar kız zeyno burdasın çiçişler nevar neyok benim adet günlerim 1 hafta önce gelio buaralar gelir heralde aman boşver hiç belirtide yok mide bulantısı bide idrarım cok koyuşalşıyo rengide sarı baya kasıklarımda batma oluyo bide dün belime ağrı girdi gecti koçiş test yapalım artık yapmam günüm gecsede salladım varsa zaten vardır
:roflol:allah iğilini versin adet belirtim yok dedim ama bu belirtiler var valla öle adet zamanı yiyoz kafayı benim adetim önce 1 hafta sonra gelirdi şimdi ise 1 hafta önce gelio doktora sordum normal dedi öle olması laelaelaelaelaeesintecim inan söylediklerinden bişey anlamadım adet dönemin 1 hafta öncemi oluyo bide hiçbir belirti yok demişsin bi yığın belirti yazmışsın Allah iyiliğini versin emi:roflol::roflol:canım benimde adet dönemim yakın bu dönemlerde sapıtıyoruz iyice anlıyorum senisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?