Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öyle böyle idare ediyoz işte inanırmısın bu ay hiç bebek düşüncesi yok kafamda o kadar rahatımkı ...
oh işte ne güzel accık rahat et kız
beyza cicişim iyim canım sen nasılsın eminem sende sıkma kendini olaçagına varır dedim yapın yaptıklarımı yapmayın kafayı yersiniz sonra sakınha

esintem canım benim kader arkadaşım bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler o herşeyin en iyisinii en doğrusunu bilir Allah büyük inş. bu bebişlerimiz bizimledir:Saruboceq:

eminem salla boşver bak ne tuhaf ki hiç umrumda değil rahatım :dance::sm_cool::teytey:naniknaniklülülülülülühihoyyyt

şimdi böyle diom adet günüm yaklaşınca benıde afakanlar basar

bilmemmi hiç bilmemmiiiiiiiiii boshayallersmileadetimiz bitince yeni umutlar başlıyo bu ay kafaya takmıcam diyorum ama adet dönemi yaklaşınca bütün söylediklerimi unutup anında depresif oluyorum Allahım sen aklımıza mukayyet ol Yarabbim sen hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebişler ver yarabbim amiiiinnn.

eminem salla boşver bak ne tuhaf ki hiç umrumda değil rahatım :dance::sm_cool::teytey:naniknaniklülülülülülühihoyyyt

hııııııııımmm eminim öyle hiç takmıyosun sen onu benim külahıma anlat kzım polyannacılık oynuyoruz biz kafamızdan attığımız falan yok seni bilmem ama ben atamıyorum kafamdan ve bunda itiraf ediyorum napıym.

allah iğilini versin gülüm napcağız başka caresimi var üzüldükte ne oldu daha kötü oluyo benim arkadaşlarım hepsi hamile dedemin yassında bir araya geldik sanki bana acır gözlen bakıyolardı içim gitmedimi sanki neler cektiğimi içimin nasıl yandını bir allah birde siz anlarsınız test yapmak istiom sanki test yapmak beni ölüme götürüyo cesaret edmiyom ama napabiliriz dua etmekten başka caresi varmı umudumuz allah içimdekileri yazsam sayfalar yetmez boşver bende kalsın asıl polyanacılık oynadığım zaman bana cocuk neden yok dedikleri zaman yapıyorum istemez rolu yapıyom :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canım seni üzmek istemedim eğer üzdüysem özür dilerimbilmiyorumkismileben sadece gerçekleri söyledim seninde dediğin gibi çevremizdeki insanlara takmıyomuş numarası yapıyoruz sorduklarında polyanacılık oynuyoruz ama burada birbirimize içimizi döküyoruz saklı kalmış duygularımızı paylaşıyoruz zaten burda rahat rahat konuşmasak çıldırırız burada hiç kimseye itiraf etmedimiz şeyleri paylaşıyoruz rahatlıyoruz sende dök içini rahatla.

dün bi tanıdık beni yolda gördü naptın doktora gittinmi istanbula git böyle olmaz falan filan sinirlerimi bozdu iyice sanane diycem olmuyo bu millete noluyo anlamıyorum sanki onlar için doğurucam çocuğu.

canım üzülmedin beni hayat üzdü bunlar gercekler seninneler yaşadığını cok iyi anlıyom ve yaşıyorumda önce hatnın kendimde olduğunu düşünüyodum sanki benim elimde ve ben bişeyler yapmıyom vijdan azabi cekiom ama hayat gercekleri öğretti benim elimde olan bişey değil hani derler ya acı insanı büyütür aynen öyle önce hayat dolu biriydim bulunduğum ortama neşe huzur verirdim herkes öle der ama şimdi bu yaşadıklarım allah büyüktür elbet bizde birgün anne olacağız umudum allla:gitme:

geçen akşam durduk yere ağlamaya başladım başladımmı da durmak bilmiyo gözyaşlarım eşim üzülüyo beni öyle görünce ama napıym birden bire geldi tutamadım kendimi normalde eşimden gizli ağlarım onuda üzmek istemiyorum.evdeki bütün odalar şahit gözyaşlarıma sanki benimle beraber ağlıyolarmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…