oh işte ne güzel accık rahat et kızöyle böyle idare ediyoz işte inanırmısın bu ay hiç bebek düşüncesi yok kafamda o kadar rahatımkı ...
beyza cicişim iyim canım sen nasılsın eminem sende sıkma kendini olaçagına varır dedim yapın yaptıklarımı yapmayın kafayı yersiniz sonra sakınha
şimdi böyle diom adet günüm yaklaşınca benıde afakanlar basar
eminem salla boşver bak ne tuhaf ki hiç umrumda değil rahatım :dance::sm_cool::teytey:naniknaniklülülülülülühihoyyyt
hııııııııımmm eminim öyle hiç takmıyosun sen onu benim külahıma anlat kzım polyannacılık oynuyoruz biz kafamızdan attığımız falan yok seni bilmem ama ben atamıyorum kafamdan ve bunda itiraf ediyorum napıym.
haydı bende geliyom halaya:teytey::teytey::teytey:eminem salla boşver bak ne tuhaf ki hiç umrumda değil rahatım :dance::sm_cool::teytey:naniknaniklülülülülülühihoyyyt
haydı bende geliyom halaya:teytey::teytey::teytey:
allah iğilini versin gülüm napcağız başka caresimi var üzüldükte ne oldu daha kötü oluyo benim arkadaşlarım hepsi hamile dedemin yassında bir araya geldik sanki bana acır gözlen bakıyolardı içim gitmedimi sanki neler cektiğimi içimin nasıl yandını bir allah birde siz anlarsınız test yapmak istiom sanki test yapmak beni ölüme götürüyo cesaret edmiyom ama napabiliriz dua etmekten başka caresi varmı umudumuz allah içimdekileri yazsam sayfalar yetmez boşver bende kalsın asıl polyanacılık oynadığım zaman bana cocuk neden yok dedikleri zaman yapıyorum istemez rolu yapıyom :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
canım seni üzmek istemedim eğer üzdüysem özür dilerimbilmiyorumkismileben sadece gerçekleri söyledim seninde dediğin gibi çevremizdeki insanlara takmıyomuş numarası yapıyoruz sorduklarında polyanacılık oynuyoruz ama burada birbirimize içimizi döküyoruz saklı kalmış duygularımızı paylaşıyoruz zaten burda rahat rahat konuşmasak çıldırırız burada hiç kimseye itiraf etmedimiz şeyleri paylaşıyoruz rahatlıyoruz sende dök içini rahatla.
kızlar bebek hasretiyle yandı içim
bağıra bağıra ağlamak istiyorumeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?