Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım seni okadar iyi anlıyomki aynen 2 senedir aynı durumu yaşıyoz bisürü bebek elbisesi almışız onları görünce gardolabıma asmışım hep gözümün önünde içim gider ve ağlarım saatlerce o elbiselerin hepsinde benim göz yaşlarım var hep bebeğimi hayal ediyom içinde içim ısınıyo yüzüm gülü canım arkadaşım cok zor allah yardımcımız olsun off allahım off:sinifsinif::çok üzgünüm:

siz benım canlarımsınız yaaaa aynı benı anlatıyosunuz.. bende bebek elbisesi alıyodum bir sürü artık hepsni dağıttım hiç kalmadı karşıma çıkana verdım gördükce daha kötü oluyorum .. emınem bende aynı sen gibi ağlamaya başlayınca durmak bilmiyom eşim bardak koysam dolar dio bu kadar gözyaşı olurmu diıo tabı içine atıyo garıbım hiç ağlarken görmedım o daha kötü biz ağlayınca yatışıyoz onlar nasıl yatışcak dimi. bide eşim tv de bebekle ilgili bi haber olsa veya film olsa hemen kanal değişririyo.. elbet bizimde olcak. banada diolar burdakı yere gitme istanbula git tüp istanbulda yap paran varmı diye soran yok. şeytan diyo parasını verde yaptırım ama tabı bunu diyemiyosun. Allah hakkımızda hayırlısnı versin kızlar bu bizim sınavımız. Rabbım biizi bebek hasretıyle sınıyo sabrımızı ölçüyo hamdolsun ki sağlığımız yerinde.çok konuştum galiba siz böyle yazınca dertlendım işte

kızlar kana 7 çarşamba gunlerı kader çizgisi diye film var o kadar guzel anlatmışlarkı anlatamam . dizide bir insan kaderını yaşıyo sonra keşke diyo . karşısna bi adam çıkıyo geriye dönüp değiştirmek istermisin diyo. oda evet dio bir anahtar uzatıyo geriye dönüyo ffarklı bir karar verıyo kaderı değişiyo ana daha beter oluyo. gene keşke diyo tekrar anahtarı vern adam çıkıyo adam tekrar geçmişe dönüyo bu seferki kaderı hepsnden beter oluyo. adam dioki ben naptım Allahım keşke kaderıme razı olsaydım. çok güzel yapmışlar izlemenizi tavsiye ederım.

beyzam evet canım bu bizim sınavımız dediğin gibi sağlık olsun gerisi gelir ama bebeğine aldığın eşyaları verme bırak nasibine elbet birgün gelecek sakın bidaha verme bozuşuruz sonra neler yaşıyom ama o kıyafetlere hiç dokunmuyom onlar benim bebeğimin nasibi

bitanem evde görünce ben çok kötü oluyorum ama eşim yokken onları alıyodum ağlayak okşuyodum. kendimi manyak ettiydim. şimdi vereince bkacak bişey kalmıyo yanı kendimi kandırmış oluyorum

burdayım canım döktük içimizi kız sende dökmüşün içini rahatladın dimi.

ben en çok ağlayınca rahatlarım. hele her adet dönemi hem bizimnkine çatarız hemde ağlarım. ilk defa bu ay hiç ağlamadım.

kız eminem benım sağ kasığım ağrıyo 2 gundur bişey batıyo nedir acaba adetım de yenı bıttı 2 gun oldu

kız eminem benım sağ kasığım ağrıyo 2 gundur bişey batıyo nedir acaba adetım de yenı bıttı 2 gun oldu

canım yumurtlaman başlamış onun ağrısı hadi hayırlısı stres yapmada iyi gelişsinler canım sonrada sana bebiş olarak geri dönsünler:ecrin_bebek:

pulsargulsen hoşgeldin canım nasıl gidiyo hamilelik iyidir umarım.ayrıca bizim için dua ettiğin için sağol.

canlarım ben çıkıyorum mesaim bitti yarın görüşmek üzere iyi akşamlaropuyorumnanaktan

pulsargulsen hoşgeldin canım nasıl gidiyo hamilelik iyidir umarım.ayrıca bizim için dua ettiğin için sağol.

Çok şükür iyiyim iğneler ilaçlar devam ağrılarım çok oluyo kasık karın ağrısı.inşallah sağlıklı kucağıma almak nasip olur..bende bu yollardan geçtim 5 yıl gözyaşı döktüm sebepsiz yere her gün ağladım sizleri unutmam mümkün mü isimce dua ediyorum hemde çok daha sık girmek isterdim aslında ama benim bi ara psikolojim çok bozuktu tüp bebek denemeden önce ailem( annem babam eşim) bu pc den olduğunu düşünüyolar onlara söz verdim ondan giremiyorum ama aklımda sizlerde sanmayınki unuttum...

canım benım inşallah Allah hayrlı doğumuda nasip eder sana. canım yanlış alamazsan kaç yaşndasın sen 5 yıl bekledım dedinya o yuzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…