Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz:CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz :CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv:

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f...........................20 mart hamilemiz :CüvCüv:

jbase..........................1.tüp bebek............................?????.............................????

beyzanur55...............yumurtlama takibi........................?????...........................?????

esinte.......................1.tüp bebek............................??????................................????

smnr......................DOĞAL YOLDAN..................................................................????

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

zeynep4....................DOĞAL YOLDAN........................................................?????

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

bugulll......................1.tüp bebek.............................??????.....................................???

nazenin28...................1.tüp bebek................................?????................................????

kumsal.....................1.aşılama...............................????.......................................????

selda0003....................2.aşılama..............................????......................................????

ahukush......................DOĞAL YOLDAN.............................................................?????

simeray.......................2.aşılama.................................?????............................24 mart

ay nergis simdi gordum canim tebrik ederim coook sevindim.Allah kucaginada almayi nasip etsin, masallah bes haftalik olmusbile.ben fazla giremedigim için gormemisim.
darisi diger arkadaslarin basina, insallah en kisa zamanda onlarda hamile kalir.

günaydın kızlar eminem nasılsın canım ya dün akşm biyoğunluk başladı tekrar giremedım bu arada avatarı değiştirmişsin buda çok guzel

iyidir nolsun işte çalışıyorum ağrım sızım arada bi oluyo adet sancısı onun dışında başka bişey yok.sen nasılsın.

merhaba kızlar canlarım benim çok üzüldüm yaaaaa çevrede hiç anlamıyor bizi ne yapalım buda bir imtihan aglasakta kendimizi yırtsakta zamanı gelmeyince olmuyor işte yapacak bişey yok Emine hamişmisin canım resmin güzel olmuş yakında gerçekten öyle olursun inşş.

kızlar dün tefficiyemi dualdım hepinize ayrı ayrı isim isim dua ettim Rabbım inşallah kabul eder. ve derdimie deva olur

eminenın sancıları var inşallah adet olmaz dün çok dua ettım inş kabul eder rabbım hrepimiz evlat sahibi oluruz

hoşbulduk beyzam iyiyim misafirim gelecek koştur koştur iş yapıyorum sizede bi merhaba diyim dedim duan bitti senin degilmi canım

amin beyzam bende yeni temizlendim umutlanmaya başladık bakalım hayırlısı bu ay laproskopi düşünüyorum

canım hoşgeldin yok be güzelim hamiş değilim inş. o resimdeki gibi olurum yakında tabi sadece ben değil hepimizin öyle göbüşü şişer inşallah.
kızlar dün tefficiyemi dualdım hepinize ayrı ayrı isim isim dua ettim Rabbım inşallah kabul eder. ve derdimie deva olur
Allah kabul etsin canımya Rabbim sana hayırlı bir evlat ihsan eder inşallah.bizim için dua etmişsin sağol canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
eminenın sancıları var inşallah adet olmaz dün çok dua ettım inş kabul eder rabbım hrepimiz evlat sahibi oluruz

ne kadar iyisin yaaa çok teşekkür ederim beni düşünüp dua ettiğin için Rabbim bu temiz kalbin gibi sanada tertemiz hayırlı bir evlat verir inşallah.bakalım az kaldı adetime inş. olmameyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…