Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin beyzam bende yeni temizlendim umutlanmaya başladık bakalım hayırlısı bu ay laproskopi düşünüyorum

canım laparoskopi düşünüyosan hemen git doktora çünkü adetten hemen sonra yapılıyo bu işlem.ben bu ameliyatı olmazdan önce hep şöyle dedim inş. çözülebilecek bir sorun çıkar diye dua ettim ve aynen öyle oldu inş. seninkide öyle olur çünkü belirsizlik çok kötü bişey.

kızlar misafirim var hadi sizde gelin yeni denedigim pogaçalarımı bi tadın

kızlar seneler geçtıkce bide sürekli bu konular üzerinde uğraştıkca insan artık yılıyo dimi pes ediyo hele hele adet yaklaştıkca daha beter oluyoruz emine seni çok iyi anlıyorum canım rabbım inşallah senı ve hepimizin yüzünü güldürür bizde artık bebek sahibi olurda rahat bi hayata ereriz.en azından kafamızdakı ha bugun , ha yarın düşüncesi kalkar.

sancux hoşgeldin nasılsın
eminem bende öyle düşündüm ama eşimin haftaya izni var birde bulundugum ilçede yapımıyor arabayla gidilecek bir görüşeyimde yapmazsa gelcek aya kalır artık

sancux hoşgeldin canım nasılsın nerelerdesin.

Çok bulantılarım var zor geçiyor hamilelik pek giremiyorum nete.
1 hafta öncesine kadar sürekli uyuyordum.
Uyku hali geçti birde bulantılarım geçse rahat ederim artık herhalde.
İkiz oldugunu söylemişmiydim size kızlar.
Sen npıyorsun cnm doktora gidiyor musun?

sancux ikizlerin hayırlı olsun saglıcakla kucagına alırsın inş.. şimdi sen iki katı yaşıyorsun hamileligi ikiz olunca daha agır geçiyormuş

Kızlar sakın yılmayın bakın bende ne kadar zamandır uğraşıyordum sonunda Allah yüzümü güldürdü. Zaman geldi sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyordu.
Hala zaten hamile olduguma inanamıyorum çok sevinemedim bile hep kötü birşey olacakmış gibi geliyor.
O kadar çok beklediğin birşeye sahip olmak çok güzel bir duygu.
İnanıyorum hepiniz birgün bir duyguyu tadacaksınız sadece vakti var kızlar inanın.

Teşekkürler kızlar.....
Cinsiyetleri belli değil daha küçükler 9 hafta 5 günlükler.
Ayın 13 ünde kontrolüm var 2li test yapılacak.
Belki o zaman belli olur mu bilmiyorum.

beyzam yogunsun galiba konuşmuyorsun hadi ben iş yapıyorum arada geliyorum da siz neden susuyorsunuz

ozlemay seninde misafirin hiç bitmiyo kız ne kadar çok misafir alıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…