Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emine bu haline alışamadım sankı yabancı biri varmış gibi geliyo avatarı değiştirmişsin ya ama çok guzel bayıldım inş 1 hafta içinde guzel haber vercen bize

emine bu haline alışamadım sankı yabancı biri varmış gibi geliyo avatarı değiştirmişsin ya ama çok guzel bayıldım inş 1 hafta içinde guzel haber vercen bize

canım inşallah yaaa burda hamileyim diye bağırmak istiyorum.adetime 2 gün kaldı test yapmak istiyorum ama hüsrana uğramaktan da korkuyorum çok karışığım arkadaşım çooook Allah aydınlığına çıkarsın.

ay öyle eminem seviliyoruz galiba gerçekten burda çok misafirim oluyor ama nedense şu minik elli ayaklı bücür gelmiyor bir türlü tam davet edemiyorum herhalde

beyzam aglayan kek yaptım kısır yapacam birazdan kurabiyemde var daaaa ne olsun demi bir ara tarif veririm size

ay öyle eminem seviliyoruz galiba gerçekten burda çok misafirim oluyor ama nedense şu minik elli ayaklı bücür gelmiyor bir türlü tam davet edemiyorum herhalde

o minik elli misafirinde yakında gelecektir eminim böyle iyi yürekli bir anneye kavuşmak için sabırsızlanıyodur Rabbim çok aratmadan yollar inşallaaaaaaaahhh.sen bıkmadan usanmadan hergün davet et meleğini annesini kırmaz gelir

oh oh yemede yanında yat afiyet olsun şekerim

eminem sakın test yapma hatta 1 gun adtin geçsin ondan sonra yap

oh oh yemede yanında yat afiyet olsun şekerim

eminem sakın test yapma hatta 1 gun adtin geçsin ondan sonra yap

tamam canım yapmıcam söz adetinim geçmesini beklicem zaten bir türlü elim varmıyodu yapmaya eczaneye gidip almaya bile korktum yapmıyorum kız Allah büyük ol dediyse olmuştur zaten yoksada ümitler bidahaki aya napalım.

kızlar sırf kendim için deil emine ve berna içinde gelsin o misafir diye hep çagırıyorum gelecek ama belli deil zamanı galiba yanlız eminim hazırlıksız çat kapı gelcek çok şaşıracagız inanın buna

selam kızlar nasılsınız ben bayadır yazmıyorum spora başladım baya yogunum inşallah hayırlı haberlerimizide yazarız öpüyorum hepinizi

eminem emine can iyiyim sagol ya resim süper olmuş bayıldım banada yollasana yollanıyosa çok güzel senin gibi ben spora kaçıcam gene görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…