Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugulll hoşgeldin
kızlar ben çıkıyorom artık işlerimi bitireyim öptüm hepinizi kendinize iyi bakın

eminem emine can iyiyim sagol ya resim süper olmuş bayıldım banada yollasana yollanıyosa çok güzel senin gibi ben spora kaçıcam gene görüşürüz

tamam canım yollanabiliyosa yollarım sana istediğin resim olsun inş. yakında hepimiz öyle oluruz.

beyzanurum bende yemeğe çıkıyorum canım öğleden sonra görüşürüz.

canlarım nerdesiniz sizleri cooooooooooookkkkkkkkk özlüyom biliosunuz yassımız var anneannemlere gidiom sık canlarım hepinizi cok öpüyom eminem ne resmi bende istiom

Nergiscim çok sevindim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.

Sağol canım.allah ikimizinkinide tamamına erdirir inşallah.

Canım kaç haftalıkken başladı bulantıların.Bende şuan hiç yok, inşallah olmazda.

Emine canım yeni resmin çok güzel, inşallah uğur getirecek sana

Nergisim sağol canım inş. uğur getirir bana bu resim bende öyle olmak istiyoruuuuuuuuuummmmmmm:CüvCüv:hamilelik nasıl gidiyo tatlım.

Canım benim bulantılarım 6 + 3 de başladı ve 14.haftaya kadar aralıklarla sürdü. Bulantılarım geçtikten sonra da 18. haftaya kadar mide hazımsızlığı çektim. Bir kaç haftadır rahatım çok şükür.

Günaydın canım, resmin süper bayıldım. En kısa zamanda resimdeki gibi olman dileğiyle canım.

ya siz benim canımsınız canım resmi her gören bunu diledi Rabbim sizlerin yüzü suyu hürmetine gönderir inşallah yavrumu sizleri çok seviyorum Allah hepimizin yüzünü güldürsün:Saruboceq:sen nasılsın napıyosun.

günaydın beyzanurum bugün nasıl olabilirim sence tedirginim bugün adet olmam gereken gün inşallah olmam yaaa benim için dua et canım.

dularım senınle canım rabbım inşallah karnını doldurur bebişle sen ağr falan kaldırma genede bide başka konulara bak bu arada ateşin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…