Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım benimde hep guruldar ama busefer olmadı cok hafif evet bendede silcelenme olur aaaaa ne garip bendede olmadı yokya bende normalde kasıklarımda batmalar olmaz ama bu sefer oldu baya mide bulantısı bide canım cok fazla bişeyler cekti bide cok güzel bir rüya gördüm aman boşver canım herşey olacağına varırŞenizŞeniz

canım bide diğer kızlarda okuyomuş beni hamile sanıyolar tebrik msjları geliomuş:dance:kaydirigubbakcemile3

çatlak kız seni milleti ayaklandırıcan olsun kız gerçek olmasada tebrik etmeleri hiç fena olmaz dimi gerçeğini yaşayamıyoruz bari yalancıktan yaşasak fena mı olur.tüh bende hamileyim yazsaydım keşkesırnaşık şey

yaz kız şimdi :ecrin_bebek:

inanki bunların hepsini bende yaşadım bende çok güzel rüyalar gördüm kaptırma kendini sakın sonra çok üzülürsün benim şu an üzüldüğüm gibi, tabi bütün dileğim üzülmemen sevinmen sadece çok kaptırma kendini tamammı canım.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hamileyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm meleğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hamileyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm meleğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

inşallah canım inşallaaaaaaaaaahhhhh.bak duygulandım :çok üzgünüm:şimdi millet çatır çatır doğuruyo hamile kalıyo bizde burda kendimizi kandırmaya çalışıyoruz hamilecilik oyunu oynuyoruz mafoldumben

off eminem off rabbim yüzümüzü güldürsün:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım bi çiftin 8 yıldır cocukları olmamış kadında hormon bozukluğu varmış tedaviler olmuş ama boş yıllar sonra kadın sancılanıyo doktora gidio doktor doğum yapıyosun deyor kadınla adam şok içindeler kadının günü gecmiş hep demişlerki düzensizlikte kadında ne aş erme her blirtiye hormon bozukluğu demişler meğer kadın hamileymiş ağrıca çift motor tutkunu bir cif adam şok olmuş 1 saat içinde baba oldum dip duruyodu canım rabbim büyüktür

ya ben çok kötü oldum bugün stresten başım dönüyo tansiyonum düştü galiba.esintem burada kendimize kurduğumuz bir dünya var bizden başka kimsenin bilmediği anlamadığı anlamalarınıda beklemiyorum zaten belkide bu yazdıklarımızı görüp gülüyolardır gülsünler ne çıkar bizim dünyamız farklı anlayamaz kimse tıpkı bir çocuk gibi oyun oynar gibi yaşıyoruz bazen mutlu bazen hüzünlü işte bu bizim dünyamız belkide bir çocuk kadar temiz kalbimiz kimbilir yaşadığımız herşeyi sonunda bir gülümsemeyle bitiriyoruz.ooooffff içim çok dolu bir yazsam varya sayfalar yetmez acaba kitap falanmı yazsam hıııııı ne dersinCADIARZUben kafayı yiyorum galibakafamçokkarıştı

Allahım sen nelere kadirsin yarabbim sen ne büyüksün Allahım bizimde yüzümüzü güldür meleklerimizi gönder Allahım.

canım umudun bittiği yerde güneş doğar bak bu yazdıklarım gecenlerde haberlerde izledim size anlatmak istedim ozaman dedimki rabbim sen büyüksün sennelere kadirsin canım sonumuz mutlu olacak ben inanıyorum rabbim neylerse güzel ayler ben buna cokj inanıyorum eryada gec canım kitap meselesi benimde aklımda gecti ama bizi bizim gibiler anlar diğerleri güler gecer

kadın hamile olduğunu hiç anlamamışmı bebek haraket falan eder ne biliym karnı büyür Allah Allah ilginç.

kadın hamile olduğunu hiç anlamamışmı bebek haraket falan eder ne biliym karnı büyür Allah Allah ilginç.

canım zaten haber orda cıkmış kadın yapılıymış kiloluymuş birazdaha alınca zaten kilolu canım dediğim gibi kadında sorun varmış ne olursa hastalıktandır demişler hani cok tedavide olunca hastaneye gitmek istememişler ya hiç umursamamışlar onlarda zaten şaşkındı adam nerdeyse dilini yutacaktı cok sancılı karın ağrısıylan zatewn hastaneye gitmişler kadın 1 erkek cocuğu dünyaya getirdi ama varya herkes şok içindeydi ya herşey rabbimin elinde olan bişey kimse bilemez:Saruboceq:

esinte sen kaç yıldır uğraşıyon bebek için yaşın kaçtı.

canım 2 seneme gircem nisanda evlendiğimden beri istiom canım 22 yaşındayım 3 aylık evliydim cocuk için doktıra gittim ben zaten bebek delisi biriyim cok severim ama bu durumdan dolayı artık kimsenin cocuğunu sevmek istemiom:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…