esinte inşallah sen adet olmazsın canım güzel haberler verirsin bizlere.
canım benim bak adet oldun en azında seni fazla üzmedi ya günün baya gecseydi ve sonra adet olsaydın emin olki o daha zor canım umudumuz allah olsun benimde hiç umudum yok cünkü adet sancılarım var biliom olcam fazla kendimi kaptırmıyom ama bir an önce olsam daha iyi olur beklemek cok zor umutlar bidahaki aya be gülüm:teselli:
evet şu an bağırarak ağlamak istiyorum ama iş yerindeyim olmuyo gözümden yaşlar akıyo tutamıyorummafoldumben
günüm bugündü fazla kaptırdım herhalde kendimibenneyaptımki
hııı canım kaptırmışsın ne olduki böle bu ay okadar bekledin biliosun buraralar pek giremedim nete ben gününün gectiğini düşündüm hayırlısı bende bakalım ne olcak benim kasıklarıma dün batmalar oluyodu bide bulantılarım cok vardı idrara cok sık cıkıyodum bide cok koyudu canım cok balık felan cekiodu kesin bunların hepsi pisikolojik bak görürsün adet olcam umudum hiç yok cok şiddetli değil ama adet sancılarım var
canım zaten beklediğim için umudum yok eyer beklemeseydim umrsamasaydım belki ozaman olurdu bunları yaşadığım için beklemiom canım fazla üzme kendini hadi biraz gülümse hayat devam e4diyor rebbim dermansız dert vermesin halimize şükredelim bak bende adet olcam senin yaşadıklarını her ay yaşadığım gibi bu ayda yaşayacam sende beni tesselli edecen topla kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?