Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esinte inşallah sen adet olmazsın canım güzel haberler verirsin bizlere.

esinte inşallah sen adet olmazsın canım güzel haberler verirsin bizlere.

canım benim bak adet oldun en azında seni fazla üzmedi ya günün baya gecseydi ve sonra adet olsaydın emin olki o daha zor canım umudumuz allah olsun benimde hiç umudum yok cünkü adet sancılarım var biliom olcam fazla kendimi kaptırmıyom ama bir an önce olsam daha iyi olur beklemek cok zor umutlar bidahaki aya be gülüm:teselli:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

eminem canım yapma böle bu daha kötü olur enbüyük düşmanımız stres biliosun dimi canım benim seni okadar iyi anlıyomki bak beni ağlattın ya:çok üzgünüm:

evet şu an bağırarak ağlamak istiyorum ama iş yerindeyim olmuyo gözümden yaşlar akıyo tutamıyorummafoldumben

günüm bugündü fazla kaptırdım herhalde kendimibenneyaptımki

hııı canım kaptırmışsın ne olduki böle bu ay okadar bekledin biliosun buraralar pek giremedim nete ben gününün gectiğini düşündüm hayırlısı bende bakalım ne olcak benim kasıklarıma dün batmalar oluyodu bide bulantılarım cok vardı idrara cok sık cıkıyodum bide cok koyudu canım cok balık felan cekiodu kesin bunların hepsi pisikolojik bak görürsün adet olcam umudum hiç yok cok şiddetli değil ama adet sancılarım var

sakın kaptırma kendini psikolojik olabilir belirtilerin ben bu ay çok belirti yaşadım hepsi yalamış herşey yalan gelmedi bebeğim gelmedi gelmedi beni böyle gözü yaşlı çaresiz bıraktıda gelmedi...................

canım zaten beklediğim için umudum yok eyer beklemeseydim umrsamasaydım belki ozaman olurdu bunları yaşadığım için beklemiom canım fazla üzme kendini hadi biraz gülümse hayat devam e4diyor rebbim dermansız dert vermesin halimize şükredelim bak bende adet olcam senin yaşadıklarını her ay yaşadığım gibi bu ayda yaşayacam sende beni tesselli edecen topla kendini

inşallah sen adet olmazsın canım.tabiki Allah dermansız dert vermesin çok şükür halime Rabbim benim için iyi olanı hayırlı olanı bilir ben ona sığınmışım yanlız ondan beklerim.ama zor be gülüüm bu hasret zor nefes alamıyorum yaşamaktan zevk alamaz hale geldim Allahım affet isyan değil bu söylediklerim içim çok acıyo yüreğim yanıyo gözümün yaşı kurumadı bir türlü sen halime acı Allahım sen affet.

SensızlıĞın sabahındayım Şımdı
her yer sensız
her yer karanlık
sankı hıÇ gÜn doĞmamıŞ Üzerıme
hıÇ doĞmamıŞ gÜneŞ

yÜreĞım suskun
yÜreĞım Çaresız aĞlıyor bendekı sensızlıĞe
sensızlıĞın sabahındayım Şımdı
senden gerıye hasretler kalıyor
sonu kalmayan hÜlyalar
bır tÜrlÜ bıtmeyen gece
bır tÜrlÜ bıtmeyen yol
hep gÜn batımları
hep karanlıklar
sensızlıĞın sabahındayım Şımdı
bır boŞluk var yÜreĞımde sen yoksun dıye...bebeĞım gel artık gel.

seninde moralini bozdum özür dilerim ama bunları sizden başkasına anlatamıyorum böyle birtek siz anlıyosunuz beni.

esinte seni teselli etmek değil sevincini paylaşmak istiyorum canım senin hamilelik haberinle seviniriz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…