Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emine canım namaz kıldımaya gittim canım canım tabiki bizlen paylaşcan benim morelimi bozmadın canım hayatın gercekleri hiç umudum yok artık ama okadar şiddetli değil adet sancılarım aslında adetime daha 5 gün var ama benim adetim hep 1 hafta önce gelir busefer gelmedi ama olurum nerde bizde o şans ama allah büyüktür canım bide benim pubis kemiğim ağrıyo ilk defa oluyor 2 gündür enteresan

Allah kabul etsin canım lütfen sende kendinde belirti arama aradıkça çıkıyo inan benim bu ay çok belirtim oldu uyku hali iştah açıklığı kasık batması vs vs bunlar beni çok ümitlendirdi bu bize beynimizin oynadığı bir oyun bu oyunada bizler sebep oluyoruz sonucuda hüsran.Allah hepimizin yardımcısı olsun işimiz çok zor.

evet canım öle biz yapıyoz kendimizi hazırlıyoz galiba off allahım bize sabır ver ama hala umudum var allah büyük elbet birgün bizimde yüzümüz gülceklmaz:

emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aceb

esinteeeeeee ne diyosun kız sen bu gerçekmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........

ne biliym ben acep yazmışsın ama bir anlam vermedim dedimya beyin durmuş.kız bu şaka inş. gerçek olur.

emine bukadar bekliomya bide hamiş cıkıyom inşallah okadar dalga geciomki kendimle

senindemi sancıların arttı.benim belim ağrıyıpta karnım guruldamaya başladımı biliyorum adet olacağımı ama ilginçtir bu sefer canım tatlı çekmedi sivilcemde çıkmadı işte bu tür şeyler ümitlendirdi beni.şu an senin nasıl psikolojide olduğunu tahmin edebiliyorum.

canım bide diğer kızlarda okuyomuş beni hamile sanıyolar tebrik msjları geliomuş:dance:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…