Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende 5 yıllık evliyim 3 yıldır istiyorum yaşımda 28 yaş geçiyo artık Allahım fazla aratmadan gönderir inşallah.

esinte bugullll ve sen benden avatar resmi istemiştiniz onu yollamaya çalışıyorum olmuyo nasıl yollayabilirim acaba sen biliyomusun resmi yükledim eklenti kısmına orda duruyo bi bak görebilecekmisin.mesaja cevap yazarken alıntı yapıyosuna sayfanın altına bak orda eklenti ayarları var görebilecekmisin bakalım.

bende 5 yıllık evliyim 3 yıldır istiyorum yaşımda 28 yaş geçiyo artık Allahım fazla aratmadan gönderir inşallah.

gülüm allah büyük cokta yaşın yok allah büyüktür canım benim görümceminde 6 cı senesinde hamile kaldı belki daha cok yaklaşmıssındır bebeğine buna inan ve iste rabbinden hiç bizaman yorulma sen yeterki iste herzaman :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım acıkcası bilmiom ama yok dediğin gibi birşey ama gercekten cok tatlı bir resim

aaaa farkında olmadan resim yüklemişim gerçekten benim beynim bulanmış.

merhaba kızlar emine adet olmana üzüldüm canım hayırlısı böyleymiş demekki

Ya kızlar ÜstÜnkÖrÜ okudum emınem gerÇekten adet oldunmu yoksa nısan 1 de ne olur esınte sende doĞruları sÖyle ne oluyo burda kafam karıŞtı

eminem adet olduysan ağla şimdi iştesın gerçi eve gidince ağla ancak öyle rahatlarsın ben hep öyle yapıyorum inşallah bidakı aya rabbım verır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…