Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok tüpten sonraki ay çok normal oldum ama bu ay günümden 5 gün önce oldum az az hala bitmedi abdest alıyorum namaza başlıycam yine damla damla geliyo sinir oldum

aslında normalmiş ilk üç ay düzensizlik olurmuş hormonlardan ama benim halim kalmadı sürekli uykusuzluk oluyor halsizlik

bencede bi doktora görün ama abdest olur özür sayılır 10 den sonra bildiğim kadarıylan

Nergisim sağol canım inş. uğur getirir bana bu resim bende öyle olmak istiyoruuuuuuuuuummmmmmm:CüvCüv:hamilelik nasıl gidiyo tatlım.

İyi gidiyor canım şimdilik ama ara ara kasık ağrıları olunca tedirgin oluyorum bazen

Benim daha erken o zaman 5haftalığım daha.

kızlar ben adet oldum:sinifsinif:

günüm bugündü fazla kaptırdım herhalde kendimibenneyaptımki

Canım pes etme sakın , her ay yeni bir umuttur bizim için.:Saruboceq:

kızlar günaydın hepinizi cok seviom bu gün sizinle olamayacam annemlere gidicem akşama geliom siz olmuyosunuz hepinizi Şeniz buarada şaka değil adet oldum zaten olmasaydım şaşardım lanet olsun heşeye artık inanaın ağlayacak mecalim kalmadı olmuyo napabilirim olmuyo bu hasretlen ölücem bunuda biliom neyse sabah sabah böle morelinizi bozmayayım:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…