Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar nasılsınız cumanız mübarek olsun rabbım hepimizin yüzünü güldürsün herşeyın hayırlısını nasip etsin

zeynep hoşgeldın burada hadı gözün aydın

esinte hayırlısı olsun canım ne yapalım buda bizim kaderimiz

eminem sen nasılsın canım

zeynep hoşgeldın burada hadı gözün aydın

esinte hayırlısı olsun canım ne yapalım buda bizim kaderimiz

eminem sen nasılsın canım

nasıl olduğumu inan bende bilmiyorum kafam çok karışık beynim durmuş gibi hiçbişey düşünemiyorum Allah yardımcım olsun pek iyi değilim kendimi toparlıyamıyorum bir türlü:bbo:

eminem adet olmana üzüldüm canım ne yapalım kısmet degilmiş birde şu taraftan bak olaya ne güzel adet olabiliyoruz onu olamayanlarda var ilaçla düzen tutturmaya çalışanlar yada hiç olamayıp kürtajla temizlenenler çok şükür öyle degiliz.......Elbet bizimde meleklerimiz olacak er yada geç ama olacak inan buna

haaaa bu arada dün dr. gittim muayene etti laparaskopi gerektirecek durum görmedi tekrar tahlilerimizi yenileyecek ve ona göre bir yol çizilecek mişşş

iyi yapmışsın zeynep bilgisayar sana kaldı desene kız ofis felan diyorsun arada gitsene yanına benimki öyle bişey yapsa ben sekreter olarak giderim evde oturmaktan iyidir

iyi yapmışsın zeynep bilgisayar sana kaldı desene kız ofis felan diyorsun arada gitsene yanına benimki öyle bişey yapsa ben sekreter olarak giderim evde oturmaktan iyidir

canım yanında çalışan erkekler var napıyım orda

meraba kızlar ozlemay ben geldim sen gitmişin canım.zeynep sen nerdesin kız gelde konuşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…