Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende makine kullanıyorum batık çokı oluyo demek makinedenmiş hıııııımmm hatta sivilce oluyo bende.

kahverengi değilmi bende çok var kese ve ağda kullan bence makine kökten almıyor kırıyor kılda çıkamıyor

emine canını sıkma canım ya ne olursun artık kendine bak lütfen toparlan
.....bebek için değil kendin için eşinle birlikte ol ben bu ay hep öyle yaptım . kendime o kadar kızdımkı bu zamana kadar hep o gunlerde ilişkiye girip canının istemesede o gun yumurtlama gunu illa ogun olcak.diye kendimi ve eşimi ne kadar üzmüşüm anlamadan artık kafamadan sildım canım o gunlerı sende sil. eşimle canım isteğii zaman, benim ve onun istediği gunlerde yapıyoruz bakalım sonuç ne olcak şuan sorsan kaçıncı gunun diye bilmiyorum takvımden de çizmiyorum artık yeteeeeeeeeeeeeeer bende insanım tadını çıkarıyorum birlikteliğimizin. :))

bu ne agda muhabbetimi açtınızzzz ben makina kullanıyorum batık olmuyor cımbızlı oldugundan kökten alıyorr

kız zeynep sayfayımı yoksa tahlilimi yenileyecen tahlil yapıyorsan sana geleyim kız ugraşmıyım hastene köşelerinde delikafadulden

kız zeynep sayfayımı yoksa tahlilimi yenileyecen tahlil yapıyorsan sana geleyim kız ugraşmıyım hastene köşelerinde delikafadulden

yok sen dedinya dün hastanaye gittim görmedinizmi dedinya bende oradan alıntı yaptımki arkadaşlar görsün diye kötümü yapmışım

yok sen dedinya dün hastanaye gittim görmedinizmi dedinya bende oradan alıntı yaptımki arkadaşlar görsün diye kötümü yapmışım

yok canım şaka yaptım ne yapayım sinirlerim bozuldu habire kan veriyorum bişey bulamıyorlar ama yinede tekrar ediyorlar

bende yoruldum artık canım bıraktım herşeyi hiçbişey düşünmek istemiyorum yumurtlama günüymüş ayakları kaldır yat yok yumurtam çatladı bitti artık yeter sıkıldım öööööff Allah bizim için hayırlı vakti bilir ve o zaman verir gerisi fasa fiso.
merhabalar kızlar okudunuzmu dün dr.a gittim

ozlemay okudum canım doktor laparoskopiye gerek duymamış vardır doktorun bir bildiği hadi bakalım hayırlısı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…