güle güle kullan:jeyyar:neyle yapıyosun ağdanı kız.
kızlar nasılsınız
sağol canım sir ağda önce makine kullanıyordum batık oldu şimdi ağda kullanıyorum
bende makine kullanıyorum batık çokı oluyo demek makinedenmiş hıııııımmm hatta sivilce oluyo bende.
haaaa bu arada dün dr. gittim muayene etti laparaskopi gerektirecek durum görmedi tekrar tahlilerimizi yenileyecek ve ona göre bir yol çizilecek mişşş
bu ne agda muhabbetimi açtınızzzz ben makina kullanıyorum batık olmuyor cımbızlı oldugundan kökten alıyorr
kız zeynep sayfayımı yoksa tahlilimi yenileyecen tahlil yapıyorsan sana geleyim kız ugraşmıyım hastene köşelerinde delikafadulden
nasıl cımbızlı kızz
reklam olacak ama braun nun silkepil varya ondan
yok sen dedinya dün hastanaye gittim görmedinizmi dedinya bende oradan alıntı yaptımki arkadaşlar görsün diye kötümü yapmışım
bende yoruldum artık canım bıraktım herşeyi hiçbişey düşünmek istemiyorum yumurtlama günüymüş ayakları kaldır yat yok yumurtam çatladı bitti artık yeter sıkıldım öööööff Allah bizim için hayırlı vakti bilir ve o zaman verir gerisi fasa fiso.emine canını sıkma canım ya ne olursun artık kendine bak lütfen toparlan
.....bebek için değil kendin için eşinle birlikte ol ben bu ay hep öyle yaptım . kendime o kadar kızdımkı bu zamana kadar hep o gunlerde ilişkiye girip canının istemesede o gun yumurtlama gunu illa ogun olcak.diye kendimi ve eşimi ne kadar üzmüşüm anlamadan artık kafamadan sildım canım o gunlerı sende sil. eşimle canım isteğii zaman, benim ve onun istediği gunlerde yapıyoruz bakalım sonuç ne olcak şuan sorsan kaçıncı gunun diye bilmiyorum takvımden de çizmiyorum artık yeteeeeeeeeeeeeeer bende insanım tadını çıkarıyorum birlikteliğimizin. :))
merhabalar kızlar okudunuzmu dün dr.a gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?