Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay bilmiyorum eminem bazı sorular sordu agrın felan varmı vs... diye laparaskopi gerektirecek sorun görmüyorum dedi testleri yenileyelim yumurta takibi yapalım dedi bakalım ayın 15. de progestrona bakacak sonra adetliyken yapılan tahlilleri isteyecekmiş hayırlısı olsun her denileni yapıyoruz sonu nasıl olur bilmem

sonu iyi olacak iyiiii merak etme her gecenin bir sabahı vardır inşallah sabahın erken olur.

özlemay hayırlısı olsun canım demekki gerek yokmuş dr dediğine göre kızlar tek amaç rahat olmak ve kafaları boşaltmak ancak böyle olur bebeişimizi

gerçekten artık rahat olucam unutucam bütün yaşadıklarımı kendi kendimi yedim bitirdim 3 yıldır her anım bebek düşünmekle geçiyo yok artık bu takıntıdan kurtulamanın vakti geldi herşeyi çok boşladım hayatı zehir ettim kendime ama bundan sonra etmicem, ilk yapacağım şey tekrar namaza başlamak hayırlısıyla huzuru onda bulacağıma eminim.

özlemay hayırlısı olsun canım demekki gerek yokmuş dr dediğine göre kızlar tek amaç rahat olmak ve kafaları boşaltmak ancak böyle olur bebeişimizi

öyle beyzam dr. da öyle söyledi biz ne yaparsak yapalım stress olunca işimiz zorlaşıyor diyor...İşte vitamin yazdı hamile kalacam onun için kullanıyorum de kendine dedi

ay kızlar her şeyede inanmayın burda okuyup okuyup paranoyak oluyoruz.Sordum morfoloji düşükmü bu aralar biraz ikimizde saldık kendimizi kilo yönünden bu sorunmu diye drda o kadar takılmayın böyle şeylere yumurta ve sperm oldugu sürece hamilelik olur onlar ikincil üçüncül şeyler diyor

eminem dogru yaparsın gerçekten ben namaz kılınca daha huzurlu oluyorum derdim büyükse bile ondan daha büyük yaradanım var elbet bi çıkış yolu gösterecektir diye bak adetim geldi çok takmadım zamanı gelmeden olmuyor agaçlar bile zamanı gelmeden çiçek açmıyor meyve vermiyor

hep ben yazmışsım nerdesiniz kızlar yaaaaaaaaaa
emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
beyzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zeynepppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
ve digerleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hepimiz içi alkış alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet eminem biraz önce komşu geldi de tez gitti.......yani yine vardı napıyım yogun biriyim hehehehehehe

bazen kendime ne kadar kızıyorum 4 yıldır kendimi mahvetım inanırmısnız bebek için çabalamaktan afederdısınız söyliycem ama yaptığımız ilişkiden de zevk almıyodum. ama bu ay benım için çok guzeldi çünki hiç bebek düşünmüyorum eşim bile şaşırdı. artık böyle dedim olursa olur olmaz napim rabbım verecği saatı bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…