Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
başka uğraşlar edinelim düşünmeyelim

haklısın beyzam benim adetim gelince migrenim tutar yani 3 gün zehir olur bana ama buay hiç düşünmedim olcakmı diye hastalanınca ilk defa başım agrımadı herhalde ben davet ediyorum migreni başka şeylerle ugraşalım mesela gezelim tozalım kesinlikle alışveriş rahatlatır

beyzanur her böyle diyoruz ama yine kafaya takıyoruz bu ay gerçekten mola verelim yaaaa sözmü kızlar ozlemay sende söz ver hiçbir takip yapmayalım bebek düşünmeyelim ama bu söylediklerim dilde olmasın yürekten gerçekten yapalım bunları olurmu.

buğul hoşgeldın canım aynen öyle emınem hiç düşünmeyelim ne gunu . ne ateşi hiçbişeye bakmayalım nasipte varsa elbette olcak çalışsakta çalışmasakda

aynen canım bende senin gibi oluyorum adet olunca beynim uyuşuyo bir süre sonra daha kötü oluyorum.canım benim alışverişe çıkacak vaktim de yok iş yerinde oturuyorum anca buda sıkıyo beni.

söz eminem ben zaten fazla öyle yumurtlama takibi neyim yapmıyordum ateş olayınıda hiç anlayamadım zaten ben hep soguk olrum elim ayagım buz gibidir her daim o yüzden hiç ölçmedim ben söz verdimde ayın 15i dr. teste çagırdı bilmiyorumkismile

bugull canım eminem laparoskopi yaptırdı ya sorun varmış düzeltildi dedi bende emine gibi sebepsiz diyorlardı o yüzden laparoskopi yaptırayım dedim dr gerek görmedi işte tahliller yenilenecek vs....

aynen canım bende senin gibi oluyorum adet olunca beynim uyuşuyo bir süre sonra daha kötü oluyorum.canım benim alışverişe çıkacak vaktim de yok iş yerinde oturuyorum anca buda sıkıyo beni.

eminem yıllık izin felan yokmu biyerlere gitsen haftasonuda olsa rahatlarsın

hepimizin canım hepimiz beraber meleklerimize kavuşuruz bende spora başlıyacam saldım kendimi ekimdeki aşılamadanda bikaç kilo kaldı bana yadigar onlardan kurtulmam gerek

doktor sözünde durmadı yaninaniknanikolsun tahlile gitsende düşünme boşver gitsin canım.

tamam eminem amannn düşünmüyorum benim bi ark.. var oda 4 sene ugraştı sonra kendiliginden oldu şimdi 3 yaşında falandır diyor başedemiyorum çok fırlama oldu diye önceden yok diyorduk şimdi var ama binbir derdide diyip gülüyor yani takmayalım yarın bizde bıktık deriz belki

kızlar ben yavaş yavaş mutfaga ışınlanmam gerekiyor görüşmek üzere kendinize iyi bakınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…