Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esinte adet günün perşembe günüyse günün bayaaa geçmiş canım hamile olabilirsin dikkat et bi test yap istersen.

en son konuştuğumuzda adet oldum yazmıştın ne bu şimdi şakamı yapmıştın o zaman yoksa şimdimi şaka yapıyosun anlamadım.

pazartesi salı yokum muhasebe programıyla ilgili bir eğitime gidicem konuşalım şimdi.

kolay gelsin canım nasılsın kız esinte adet oldum demişti bana cuma günü bugün olmadım diyo ne iş sen biliyomusun.

canım dün ilişkiye girmişler azıcık geldi geri gitti diyo bende anlamadım

anlamadım ama neyse hayırlısı olsun sen ne yaprın adetin bitti değilmi.

senin adetinde bi tuhaf oldu bee gitmedinmi doktora canım.ben tüp bebekten sonra normal adetim devam etti bi değişiklik olmadı yani bi acayiplik var bu işte.

senin adetinde bi tuhaf oldu bee gitmedinmi doktora canım.ben tüp bebekten sonra normal adetim devam etti bi değişiklik olmadı yani bi acayiplik var bu işte.

aman boşver takmıyorum gelirse gelir gelmezse defolsun gitsin bıktım artıkmafoldumben

aman boşver takmıyorum gelirse gelir gelmezse defolsun gitsin bıktım artıkmafoldumben

canım öyle deme Allah korusun belki bi sorun falan vardır dimi doktora gitsen iyi olur bence yinede sen bilirsin tabi.ama sana şunu söylim bende bıktım artık herşeyden üzülmekten ağlamaktan çok yoruldum canım çooook.

her ay bir yıkım her ay bir hüsran Allah yardımcımız olsun ne diyim:1no2:

kızlar ben geldın nasılsınız esintemsen acil bir test yap hemen hamilesindir inş yerleşme kanaması olabilir zeynp dediği gibi

beyzanur esinte cuma günü adet oldum diye yazmıştı geriye bak görürsün bugünde olamdım diye maytapmı geçiyo bu kız bizimle nedir anlamadım ama inş. hamiledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…