Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar herşey olacağına varır güzellerim ben sizin niçin yap dediğinizi anlıyom canlarım iyiki varsınız en azında sonuç ne olursa olsun sizinle duygularımı paylaşmak cok güzel

ee kızlar sizde nevar ne yok eminem 2 gün olmayacakmışsın ama aklımız hep sende olcak gülüm naşkım beyzam zeynom napıyosunuz

zeynebim haklısın canım senin yaşadıklarını hepimiz yaşadık biliyosun benimde günümün geçipte adet olduğum günler oldu ama o bekleme sürecinde ümitlenipte adet olmak daha kötü en baştan öğrenip ümitlenmemek daha iyi bence yada varsa stres yaşamadan varmı yokmu diye düşünmeden hamile olduğunu öğrenir dimi.

kızlar herşey olacağına varır güzellerim ben sizin niçin yap dediğinizi anlıyom canlarım iyiki varsınız en azında sonuç ne olursa olsun sizinle duygularımı paylaşmak cok güzel

beni yanlış anlama esinte ben seni düşündüğümden arkadaşım , testi yapıyorsun büyük bir heycanla pembe çizgiyi bekliyorsun ilk çizgi çıkıyor çıkmaz olasıca sonra gözün ikinci çizgide oluyor ama o çıkmıyor sen hala inanmayıp bir mucize olmasını bekliyorsun testi görmemek için yatak odasına koyup sen başka odaya gisdiyorsun belki gelince 5 dk sonra değişir diye gidiyorsun ama yine o salak tek çizgiyi görüyorsun ben bunları yaşayıp daha çok streslenme diye söyledim sakın yanlış anlama beni ama inşallah hamilesindir gönlüm bundan yana

sende haklısın canım bu benim düşüncelerim

canım dedimya seni hiç yanlışanlamadım sizde benim kadar heycanla bekliosunuz güzelim yeme kendini canım eminimki benim hamiş olamam için dua ediyosunuz canım benimde öle günüm bi ara günüm 11 gün gecti ben bile inandım hamile olduğuma ama sonu feci oldu mafoldumben o yüzden umutlanmak istemiom gülüm hihoyyyt

bugünde 1 de bitiyo mesaim çıkmama az kaldı canım napalım çarşamba günü inş. acısını çıkarırız.

bugünde 1 de bitiyo mesaim çıkmama az kaldı canım napalım çarşamba günü inş. acısını çıkarırız.

canım ya yine beraberiz canım aman sağlığın yerinde olsunda gelirsin gene canım çarşamba hasret gideririz bak belki müjdede veririm sana inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::a015:

ben çıkıyorum kızlar hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere hoşçakalınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…