canım ben ne ümitler besledim içimde ben en son geçen yaz tatildeydik tam 11 gün geçti biz artık o kadar sevindikki kesin var dedik artık son gün eve dönücez artık tuvalete kalktım bir baktımki her taraf kırmızı çok hüsrana uğradık, benim amacım kimseyi kırmak değil ben yaşadığım için kimse benim gibi olmasın istiyorum aman ne biliyim istersen yap
kızlar herşey olacağına varır güzellerim ben sizin niçin yap dediğinizi anlıyom canlarım iyiki varsınız en azında sonuç ne olursa olsun sizinle duygularımı paylaşmak cok güzel
zeynebim haklısın canım senin yaşadıklarını hepimiz yaşadık biliyosun benimde günümün geçipte adet olduğum günler oldu ama o bekleme sürecinde ümitlenipte adet olmak daha kötü en baştan öğrenip ümitlenmemek daha iyi bence yada varsa stres yaşamadan varmı yokmu diye düşünmeden hamile olduğunu öğrenir dimi.
evet esintem iki gün yokum bende üzülüyorum ama mecburum gitmeye.
beni yanlış anlama esinte ben seni düşündüğümden arkadaşım , testi yapıyorsun büyük bir heycanla pembe çizgiyi bekliyorsun ilk çizgi çıkıyor çıkmaz olasıca sonra gözün ikinci çizgide oluyor ama o çıkmıyor sen hala inanmayıp bir mucize olmasını bekliyorsun testi görmemek için yatak odasına koyup sen başka odaya gisdiyorsun belki gelince 5 dk sonra değişir diye gidiyorsun ama yine o salak tek çizgiyi görüyorsun ben bunları yaşayıp daha çok streslenme diye söyledim sakın yanlış anlama beni ama inşallah hamilesindir gönlüm bundan yana
bugünde 1 de bitiyo mesaim çıkmama az kaldı canım napalım çarşamba günü inş. acısını çıkarırız.
Kızlar yoksunuz ben gİdİom koÇİŞİn yanına hepİnİzİ ÖptÜm dualarınızla
Esinte hadi canım inşallah hamilesinidr.Sevinçli haberlerini bekliyoruz.:))
Esinte hadi canım inşallah hamilesinidr.Sevinçli haberlerini bekliyoruz.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?