Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evt canım önce hamileyim dedi sonra nisan 1 hasy olmuşum dedi bende anlamdım inş adet olmamışdır ve inş hamiledir kız esinte ne meraksızsın ben şimdi 3 kere test yapmıştım

kızlar napiyonuız eminem sen şimdi yokmusun biz napcaz sensıoz

evet canım yokum bende hiç istemiyorum gitmeyi ama mecburum gitmeye şirket yolluyoeyvahedigeldismileartık zeyneple esinteyle sohpet edersiniz napalım yapacak bişey yok oooofffff sizinle konuşmak iyi geliyo bana bende 2 gün boyunca özlerim sizleri.

evt canım önce hamileyim dedi sonra nisan 1 hasy olmuşum dedi bende anlamdım inş adet olmamışdır ve inş hamiledir kız esinte ne meraksızsın ben şimdi 3 kere test yapmıştım

evet canım hamileyim yazısı 1 nisan şakasıydı perşembe akşamı yanı normal edet günüm ilşkide bulunduk gece lavaboya kalktığımda iğne ucu kadar kan lekeleri vardı bende adet oldum sandım öle yzdım ama hala yok adet olmadım test yapmak istemiorum artıkkafamçokkarıştı

tamam şimdi anladım canım bak hamile olabilirsin test yapsan iyi olur.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aaaaaaaaaaaaa zaten kafam bozuk ya adet olsamda rahatlasam böle beklemek cok zor

yapcanım 3 gun geçmiş bide erken geldığini söylüyosun ozaman daha fazla oluyo kız bende daha çok heyecanladım hadı test yap ne olur

canım bence yapma negatifi görünce insan kafayı bozuyor yani ben bir daha yapmıycam

yapcanım 3 gun geçmiş bide erken geldığini söylüyosun ozaman daha fazla oluyo kız bende daha çok heyecanladım hadı test yap ne olur

canım ben pek hamile olduğuma inanmıyom nerde cesaretim yok okadar test yaptımki hepsi negatif yine ne gatif cıkcak die korkuyom acıkcası pazartesiye kadar olmazsam kn tahlil yaptırcam ama bacaklarım cok ağrıyo neden normalde adet zamanı ağrır ve adet olurum gecer ama bu sefer gecmedi sabah dinio acısı akşam yine başlıyo

ama zeynep esintenin 3 günü geçmiş ağar hamile değilse Allah korusun kist falan olabilir bekleyipte kisti büyütmenin anlamı yok tabi inş. öyle bişey değildir umarım hamiledir.

kızlar duaya cok ihtiyacım var beni yanlız siz anlarsınız ya eğer adet olcaksam bari şimdi olayımda fazla umutlanmayayım içimde nekadar olsa umut yeşerio

ama zeynep esintenin 3 günü geçmiş ağar hamile değilse Allah korusun kist falan olabilir bekleyipte kisti büyütmenin anlamı yok tabi inş. öyle bişey değildir umarım hamiledir.

canım hani bu ay yanma için gitmiştim ya doktor hiçbirşey yok dedi yumutalıklarında iyi demişti

canım ben ne ümitler besledim içimde ben en son geçen yaz tatildeydik tam 11 gün geçti biz artık o kadar sevindikki kesin var dedik artık son gün eve dönücez artık tuvalete kalktım bir baktımki her taraf kırmızı çok hüsrana uğradık, benim amacım kimseyi kırmak değil ben yaşadığım için kimse benim gibi olmasın istiyorum aman ne biliyim istersen yap

kızlar duaya cok ihtiyacım var beni yanlız siz anlarsınız ya eğer adet olcaksam bari şimdi olayımda fazla umutlanmayayım içimde nekadar olsa umut yeşerio

dualarım seninle canım Allah yar ve yardımcın olsun Rabbim gönlünden geçeni versin inşallah hamilesindir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…