Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sıkma canını vardır bundada bir hayır Allah sana böyle bir yol göstermiş denemekten ne çıkar dimi üzme kendini tedavine başla yaza beklemek pek mantıklı değildi zaten her geçen gün zaman kaybediyoruz.

senın adet bıttımı canımm

adetim bitti zaten çok az oldu nasıl bir adetti anlamadım :bbo:

bende bıktım artık ilaçlardan boğazım çok kötü ağrıyo ama doktora gitmek istemedim bıktım çünkü ilaç kullanmaktan gerçi şu an ilaç tedavim devam ediyo anam bize kurtuluş yok gibi görünüyo.

benım bu gittiğimde sizde bi sorun yok diyo eşin de sende normal herşey dio yok da niye olmuyo ozaman diye bağırmak istiyosun onuda yapamıyosun. öf ben bu ay hiçbir şeyi kafaya takmıyacaktım .

benım bu gittiğimde sizde bi sorun yok diyo eşin de sende normal herşey dio yok da niye olmuyo ozaman diye bağırmak istiyosun onuda yapamıyosun. öf ben bu ay hiçbir şeyi kafaya takmıyacaktım .

hakkaten sen bu takmayacaktın kafaya of offff ooooooffff olmuyo dimi her zaman bişey çıkıyo ve biz söylediğimiz herşeyi unutup tekrar başa dönüyoruz.ama sana bişey diyimmi ben bu adetimde çok üzüldüm çünkü gebelik belirtileri fazlasıyla vardı çok umutlandım bide adetim tam gününde oldu genellikle 3 gün önce falan olur buda beni ümitlendirdi ama sonuçta adet oldum ve sanki içimden bişeyler koptu gitti hiç hevesim kalmadı çocuğa dair ve ben bu ay gerçekten kafaya takmıyorum ve bu takmama bu adetimle beraber oldu aslında tam anlatamadım anlatmak istediğimi galiba kısacası çocuk düşüncesi yok kafamda.

bende bu öyle diodum ama olmuyo işte ama genede takmıyacam yumurtalam günlrime hala bilmiyoıum belkşde geçmiştir. banane

bak nasıl bişey oldu bende önceleri bir hamile veya bebek gördüğümde çok üzülürdüm neden benim yok diye ama şimdi içimden öyle bir duygu geçmiyo hatta hiçbişey hissetmiyorum kendimi çok tuhaf hissediyorum.normalde adetim biter bitmez hesap yapmaya başlarım şu gün yapalım bugün yumurtlama günüm vs.ama şimdi yapmak içimden gelmiyo.

insan artık beklemekten yoruluyo sabretmekten yoruluyo ... her biir başlangı.her ay bir bitiş oluyo .. n yapsam nafile hiç birşey unutmuyo bu hasreti ... tamam unuttum diosun önünden bi hamile kadın geçiyo yada bir bebekli kadın geçiyo..... ay kafayı sıyırcam yakında haa. .. hayat bazen bana çok boş geliyo .. düşünsene yarın birgun ölcez geride bırakcağımız kimse yok neslimizi sürdürecek kimse yokk. .. bide ya diyorum çok geç yaşda bebek sahibi olursam ben yaşlandığımda çocuğum bana anne mi diycek yoksa annanemi ne kadar acı öffffffffffffffff

belkide hayırlısı bu bizim için belkide Allah bana bu yaşadıklarımı hayırlı görüyor ve ben böyle bir sınavdan geçiyorum

oy oy ne desem bilemiyorum canım Allah kimseyi evlat hasretiyle yakmasın kimseyi umutsuz bırakmasın seninde dediğin gibi buda bizim sınavımız herhalde.

hoşbukduk kızlar geçmişi okuyordum anca gelebildim nasılsınızzzzz
eminem geçmiş olsun canım bir tarifte benden 3 - 4 kaşık bala bir limonu sık içine bir tatlı kaşıgı tarçın kat iyice karıştır gece yatmadan iki kaşık ye ama üstüne su içme bogazında bal tadı kalsın yani ben hep öyle yaparım malum fazla ilaç kullanmak istemiyorum
beyzaaa nasılsın

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana söz verdirdiniz bu ne oluyorrrrr şimdi offfffffffffffff takmayın bizimde olcakk inanın zamanı gelmedi bak ben takmıyorum tahlile gitcem ama başka yere gidecegim için gezme olarak düşünüyorum erken çıkarız yok sinemaya gideriz kipaya ugrarız vs... diyip duruyorum

bende iyiym ne olsun koşturmaca işte bu hafta bir ark. cüz verdi onu bitirmeye çalışıyorum nasipse haftaya duası yapılcak hepiniz aklımdasınız tabiki duada ama gerçek isimle daha iyi olur o yüzden adını bildiklerime dua ediyorumm

tarifin güzelmiş canım yaparım akşam beyzanurun verdiği tarifte güzeldi onuda yaparım gerçi şimdi karışık bitki çayı içiyorum içinde zencefilde var faydasını görüyorum onunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…