canım sıkma canını vardır bundada bir hayır Allah sana böyle bir yol göstermiş denemekten ne çıkar dimi üzme kendini tedavine başla yaza beklemek pek mantıklı değildi zaten her geçen gün zaman kaybediyoruz.geçmiş olsun canım
benıde bugun eşimle zorla doktora götürdü neymiş çok iyi doktormuş ben geri kaldıkca bvöyle şeylerden ayağıma geliyo öfff. neyse gittik eski tahlıllere baktım sen hiç göbekten iğne tedavısı görrmemişsin dedi. de ne zaman adet oldun dedin inan umutmuşum söyleyemdim. neyse sonra bulduk progesteron verdı bugun adet olana kadar iççekmişim. adet olursam o tedaviye başlıycaz adet olcağım kesın olduğu için ay bıktım artık vallahi ilaç görmek istemiyorum yaza kadar bekliycektım ne guzel
senın adet bıttımı canımm
benım bu gittiğimde sizde bi sorun yok diyo eşin de sende normal herşey dio yok da niye olmuyo ozaman diye bağırmak istiyosun onuda yapamıyosun. öf ben bu ay hiçbir şeyi kafaya takmıyacaktım .
hoşbukduk kızlar geçmişi okuyordum anca gelebildim nasılsınızzzzz
eminem geçmiş olsun canım bir tarifte benden 3 - 4 kaşık bala bir limonu sık içine bir tatlı kaşıgı tarçın kat iyice karıştır gece yatmadan iki kaşık ye ama üstüne su içme bogazında bal tadı kalsın yani ben hep öyle yaparım malum fazla ilaç kullanmak istemiyorum
beyzaaa nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?