Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bizleride unutmadığın için sağol canım Allah kabul etsin şimdiden sen ne tahliline gidicen kız.

tarifin güzelmiş canım yaparım akşam beyzanurun verdiği tarifte güzeldi onuda yaparım gerçi şimdi karışık bitki çayı içiyorum içinde zencefilde var faydasını görüyorum onunda.

benimkinide dene eminem zaten bal ile tarçın gebe kalmak içinde yararlı diyorlar

benimkinide dene eminem zaten bal ile tarçın gebe kalmak içinde yararlı diyorlar

senin tarifi denicem canım boğazım çok kötü çünkü, kız ben bal tarçın çörekotlu karışım vardı onuda denedim ama olmadı işte inanırmısın bu ay gebelikle ilgili hiçbişey ilgimi çekmiyo nedense yoksa ben depresyonamı girdim farkında olmadan herşeye boşvermiş durumdayım yani bana şu an deselerki şu tarifi yap kesin hamile kalacaksın yinede yapmam herhalde bu tür şeylere karşı inancımı yitirdim.Rabbim doğru vakti bilir ve o zaman verir diyorum artık.

o bakımdan haklısın emine bende keçi boynuzu incir falan denedik insan birde ümidini ona baglıyor olcak diye sonrası hüsran bende yapmam artık bal,limon tarçını ben bogazın için söyledim diger söyldigim sadece bir dipnottu........haaaaaaaaaaaaa bu arada agzının tadı yokken tam sigarayı bırakma zamanı benceeeeeeeee kurtul biran önce o zehirden kendine ve gelecek bebişe zarar verme

biliyorum canım boğazım için söylediğini ben sadece o kürü denediğimi söyledim.sigara olayına gelince onu bırakmam biraz zor işte ama ne zamanki hamile kalırım ozaman bırakıcam çünkü kafam rahatlamadan bide bunu bırakmaya çalışırsam iyice kafayı yerim.

biliyomusun bazen hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyo sendede oluyomu.

yok burdayım emine topikler arası geziyordum bazen bende de oluyor hiç bebegim olmuyacak gibi ama ümit işte insanı yaşatan

sen hamile kalıncada bırakmazsannnnnnn :1no2: buda bir imtihan belki iyi bir şey yapınca bebekle mükafatlandıracak Rabbim seni bilemezsen ki ne de ne oldugunu eşinde kullanıyorsa ortak bir kararla bırakabilirsin ancak çünkü tek taraflı zor olur gerçekten hem bak yasalarda karşı kapalı yerlerde içilmiyor zamanla hiç içmeye yer bulamıyacaksın mecburi bırakacaksın :lepi:

emine kırıcı olduysam özür dilerim daha yeni arkadaşımın babasını kaybettik sigara yüzünden akciger kanseriydii.Yaşıda gençti daha hiç kimse istemez erkenden çocuklarına eşine veda etmeyi daha yaşanacak çok şeyleri vardı acım taze o yüzden seni uyarmak istedim tam melegine kavuşunca başka derlerle ugraşma kendine iyi bak diye

eşimde kullanıyo canım bırakmak zor ama azaltabiliriz.aman yasada ne yasa sigaraya zam yapıldı neden sigara tükatimi azalsın diye ama yanlış bir yöntem millet bu sefer kaçak sigaraya yöneldi bu şekilde sigaraya zam yaparak tüketimi azaltılamaz.ben içecek bir yer bulurum kendime merak etme sen:jeyyar:

yok canım kırılırmıyım hiç ben sanki bilmiyorum beni düşündüğün için söylediğini.

bende eşime en sonunda bıraktırdım sigarayı 3 ay oldu kızlar sigara spermlerı çok etliyo eşimin doktoru kızmıştı ona hem çocuk istiyon hemde sigara içiyon demişti verdiğim ilaçlrın etkisi azarlır sigara içersen demişti . ben hiç içmedım hayatımda nasıl bırakılır bılmem ama inş en kısa zamanda bırakırsın canım.

bide bu arada kızlar kola erkekler için çok zararlı imiş spermlerı öldürüyomuş hergun kola için eşim onuda bıraktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…