Emine seni kırdıysam özür dilerim.
Hiç böyle kavgacı biri değillim ama bu olay beni çok alıngan yaptı.Bu arada hamileliğimin zor geçmesinin diğer nedenide ikiz olması.Konan embiryo ikiye bölünmüş.ikisinden biri poblemli ama hangisi şuan belli değil.
boşver ya ben alıştım üzülmeye ağlamaya.bende seni kırdıysam özür dilerim geçen hafta doktor moralimi bozdu onun etkiside var üzerimde amaann neyse boşver.inş. bebeişlerine bişey olmaz sıkı sıkı tutunurlar sana Rabbim yardımcın olsun bu arada çok sevindim ikiz olmasına inşallah ikisinede bişey olmaz.
emine iyi kalpli arkadaşım benim:teselli: nasılsın ne dedi doktor
canım ben ilaç tedavisi görüyorumya şu an 3 aylık bir tedavi bu süredede korunmuyoruz doktora sordum hamile kalabilirmiyim diye yok dedi şu an tüp bebek yapsak dahi olmaz dedi rahim duvarım ince bebek tutunamazmış:çok üzgünüm:çok canım sıkıldı.
sağol canım:teselli:ÇOCUĞU OLMAYAN
ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa sevgi ve muhabbeti çok olur
nergis sende düşük tehlikesi olanlar için olanı oku canım şifa Allahtan.
canım ben ilaç tedavisi görüyorumya şu an 3 aylık bir tedavi bu süredede korunmuyoruz doktora sordum hamile kalabilirmiyim diye yok dedi şu an tüp bebek yapsak dahi olmaz dedi rahim duvarım ince bebek tutunamazmış:çok üzgünüm:çok canım sıkıldı.
Canım inşallah tedavi sonrası hemen hamiş kalırsın. Hepiniz için dua ediyorum, Allah en kısa zamanda göbüşlerinizi çifter çifter bebişlerle doldursun inşallah...
canım ben bu duayı ilk defa duydum bilmediğim birduayıda okuyamam ben bildiğim dualarla sana dua edicem
Canım bu iyi bir haber :)) Bebeklerden biri düşsede diğerine zarar vermez değilmi? Doktor bana öyle demişti. benimde kanamalarım 5. hafta başladı , 8. hafta düştü bebeğim diye gittiğimde ikiz olduklarını öğrendim ve doktorum bebeklerden biri düşse bile diğerine birşey olmaz demişti. Canım detaylı ultrason için Atıl yüksele gittiğimde de , prof. plesanta duvarları bitişik bebeklerin tek yumurta olmaları yüksek ihtimal dedi. Doğumda belli olacakmış tek yumurtamı yoksa çift yumurtamı oldukları. Benim bebeklerin plesanta, ve keseleri ayrı fakat plesanta duvarları bitişik. Seninkiler nasılmış? Ayrı kesede ve plesantalardamı?
nergis bencede sen git dinlen bakma sen bana sıkma kendini strese girme kaydirigubbakcemile5
Canım bilmiyorum ilk perşembe günü gördük ikiz olduklarını, cuma günüde kanama oldu.Tekrar gittik kalp atışlarını gördük.Haftaya tekrar gidince sorarım.
Emine kimi doktor çok abartır olayı, belki o kadar tedirgin olacak bi durum değildir inşallah.Başka doktorada sordunmu? İnternettende sorabilirsin, doktorlar cevaplıyorlar. Benim tanıdıklarım laparoskopiden 2-3 ay sonra tekrar çalışmalara başlamıştı.
Kürtajdan sonrada rahim duvarı inceliyor ama tekrar 2-3 ayda toparlanıyor.
Canım yazdıklarımı silip çıkıyorum.Kendinize iyi bakın
gerçektenmi ilk defa duydun ilginç.hem bilmediğin bir duayı niye okumuyosun nolurkibilmiyorumkismilemerak ettim.canım okusanda okumasanda sağol opuyorumnanaktan
kavga edecek birilerini yine buldum guclubacismile guclubacismile guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?