Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
size ismimi söylücem kıslar hiç şaşırmayacaksınız :roflol: özele atıyorum

hoşgeldin canım naptın bakalım anlat.

canım oturduk çay içtik bebeği gördük emine artık cocuk sewmek içimden gelmio ama hiç üzülmedim aman sağlık olsunda kıss bu arada herkes hamile bu ne ya demişlerki güya bende hamileyim öle bi dedikodu cıkmış bende içimden inşallah dedim ama ağızdan erken daha dedim sen nasılsın canım işler nasıl bu arada işyerin evine uzakmı canım

hoşgeldın canım çok üzücü bir durum ma bunların hayatın gerçekleri ve herzaman karşımıza çıkıyo rabbım bizimde güldürcek yüzümüzü canım

hoşgeldın canım çok üzücü bir durum ma bunların hayatın gerçekleri ve herzaman karşımıza çıkıyo rabbım bizimde güldürcek yüzümüzü canım

evet canım aman alıştım biliomusun galiba bu yaşadıklarım beni acımasız yaptı önceleri cok duygusaldım hemen ağlardım şimsdi ise ağlıyamıyom katılaşmışım yada göz yaşım kalmadı tek sığındığım rabbim sırtımı ona yasladım o büyük olucak elbet

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

size ismimi söylücem kıslar hiç şaşırmayacaksınız :roflol: özele atıyorum
kesin türkandır:roflol:

inş. canım belki Allah söyletmiştir milleti :Saruboceq:bende bugün halsizim biraz onun dışında bişey yok evim işyerime çok yakın işler yoğunlaşacak yakında:bbo:

esinte insan alışıyo dimi bende yeni evliyken herkes hamile banada öyle koyuyoduki anlatamam

gine duydugumda üzülüyorum ama sonra geciyo eskiden günlerce aglardım şimdi ALLAHIMA sıgındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…