evt oyalıyolar canım biz de tanıdık bulduk sıra hemen verdıler
burdayım kız zeynep hoşgeldın canım hayırlısı olsun canım
ben geldim kıslar hastalandım
annem vardı giremedim siz nasılsınız
hayırlısı olsun zeynep İNŞALLAH hepimiz en kısa zamanda anne oluruz canım
böyle bebeklerimiz olur İNŞALLAH
bütün kızlar toplandık topzlandık
hoşgeldin canım naptın bakalım anlat.
size ismimi söylücem kıslar hiç şaşırmayacaksınız :roflol: özele atıyorum
kız zeynep yoksa türkan mı :))
canım bence güzel bi isim gercekten n.... lımısın
canım oturduk çay içtik bebeği gördük emine artık cocuk sewmek içimden gelmio ama hiç üzülmedim aman sağlık olsunda kıss bu arada herkes hamile bu ne ya demişlerki güya bende hamileyim öle bi dedikodu cıkmış bende içimden inşallah dedim ama ağızdan erken daha dedim sen nasılsın canım işler nasıl bu arada işyerin evine uzakmı canım
hoşgeldın canım çok üzücü bir durum ma bunların hayatın gerçekleri ve herzaman karşımıza çıkıyo rabbım bizimde güldürcek yüzümüzü canım
evet canım aman alıştım biliomusun galiba bu yaşadıklarım beni acımasız yaptı önceleri cok duygusaldım hemen ağlardım şimsdi ise ağlıyamıyom katılaşmışım yada göz yaşım kalmadı tek sığındığım rabbim sırtımı ona yasladım o büyük olucak elbet
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kesin türkandır:roflol:size ismimi söylücem kıslar hiç şaşırmayacaksınız :roflol: özele atıyorum
canım oturduk çay içtik bebeği gördük emine artık cocuk sewmek içimden gelmio ama hiç üzülmedim aman sağlık olsunda kıss bu arada herkes hamile bu ne ya demişlerki güya bende hamileyim öle bi dedikodu cıkmış bende içimden inşallah dedim ama ağızdan erken daha dedim sen nasılsın canım işler nasıl bu arada işyerin evine uzakmı canım
evet canım aman alıştım biliomusun galiba bu yaşadıklarım beni acımasız yaptı önceleri cok duygusaldım hemen ağlardım şimsdi ise ağlıyamıyom katılaşmışım yada göz yaşım kalmadı tek sığındığım rabbim sırtımı ona yasladım o büyük olucak elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?