Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esinte insan alışıyo dimi bende yeni evliyken herkes hamile banada öyle koyuyoduki anlatamam

gine duydugumda üzülüyorum ama sonra geciyo eskiden günlerce aglardım şimdi ALLAHIMA sıgındım

evet canım aynen rabbim o derdi veriosa sabrınıda verio kimseye dayanayamayacağı dert vermez
emine aa bak güzel yakın olması aman sağlığın yerinde olsunda yaparsın işler

zeynom inşallah ama unutmam mümkün değil bu yaşadıklarımı sizleri topiğin cılgın kızını unuturmuyum hiç

o herkes burda :teytey: :teytey: kızlar hadi halaya biraz kilo aldım belki veririm hadi tey tey:teytey::teytey:

zeynom inşallah ama unutmam mümkün değil bu yaşadıklarımı sizleri topiğin cılgın kızını unuturmuyum hiç

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ayy benim anneliğimde çılgın olur galiba
bide bebeğim ağlayınca bende ağlarım onla galibamafoldumben

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ayy benim anneliğimde çılgın olur galiba
bide bebeğim ağlayınca bende ağlarım onla galibamafoldumben

annem hep bana der sen bakamazsın bebek ağlayınca sende oturur ağlarsın canım annemya ama bebeğimle oynarım ona uyarım evet valla bebekle hep kavga edersiniz o da küser anneannesine gider kalırsın valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok kıs bebeğimle kavga edermiyim hiç o benim aşkımmafoldumben

yok kıs bebeğimle kavga edermiyim hiç o benim aşkımmafoldumben

canım hep öle derler 3 ay sonra bıktım derler biz imdi öle dioz ama sonra varya yeter ömrümü yedi deriz hani olmuyoya aman olsunda bıkmam kıyamam bilmem ne bak görürsün ama olsun yavrun sonuçta dimi canımız kanımız aşkımızın meyvesi

ee yani canım ya valla of pof demicem bi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…