zeynepcis ismin tamda uymuş
zeynep ben gercek ismin zannetmiştim
esinte insan alışıyo dimi bende yeni evliyken herkes hamile banada öyle koyuyoduki anlatamam
gine duydugumda üzülüyorum ama sonra geciyo eskiden günlerce aglardım şimdi ALLAHIMA sıgındım
eminem sen bişi demedim
ismime mafoldumben
benim bişey dememe gerek yokki ismin gibi olduğun ortada bak ağlıyosun yinekaydirigubbakcemile3bak özele yazmıştım görmedin herhalde.
zeynom inşallah ama unutmam mümkün değil bu yaşadıklarımı sizleri topiğin cılgın kızını unuturmuyum hiç
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ayy benim anneliğimde çılgın olur galiba
bide bebeğim ağlayınca bende ağlarım onla galibamafoldumben
annem hep bana der sen bakamazsın bebek ağlayınca sende oturur ağlarsın canım annemya ama bebeğimle oynarım ona uyarım evet valla bebekle hep kavga edersiniz o da küser anneannesine gider kalırsın valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok kıs bebeğimle kavga edermiyim hiç o benim aşkımmafoldumben
canım hep öle derler 3 ay sonra bıktım derler biz imdi öle dioz ama sonra varya yeter ömrümü yedi deriz hani olmuyoya aman olsunda bıkmam kıyamam bilmem ne bak görürsün ama olsun yavrun sonuçta dimi canımız kanımız aşkımızın meyvesi
ee yani canım ya valla of pof demicem bi olsun
inşallah canımya olur bunlarda gecer allah büyük be gülüm inancım var olucanı biliomda kesin sağlıklı olsunda e tabiki birazda erken olsa daha cok yıpranmadan
kızlar bizim cocugumuz olsa cok şımarık olur varya eşim onu cok şımartır
herkes gitti
amin canım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?