Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar görümcemin bebeğini görmeye gitcem bunları hazırladım 3 takım bahcıvan ikisi kot bide süverter 1 penye kalın 1 çift ayakkabı irtane kot şapka corap 3 tane cıt cıtlı zıbın bitane lüf bitane bebek battaniyesi görümceme etk penye kaynanasına penye tülbent eşine iç çamaşırı 1bide 1 tane altın iyimi bunlar

Son düzenleme:
amin canım inşaallahŞeniz
karnım ağrıyo hiç yemek yapacak halimde yok

yapma boşver bişeyler atıştırırsınız kahvaltı flan sucuk yaparsınız sizin oraların suçuğu bide off off ne güzel olur

zeyno senin bebikinde senin gibi n.....ı olur eminimboshayallersmile

kıss anası ne ise danasıda o olur

bunlar ne yaafff:1shok: :1shok: :1shok: şaşırdın galiba hadi bebeye neyse ona bile çok annesine kaynanasına bide kocasına yuuuhhhh ne gereği var be:roflol:

bunlar ne yaafff:1shok: :1shok: :1shok: şaşırdın galiba hadi bebeye neyse ona bile çok annesine kaynanasına bide kocasına yuuuhhhh ne gereği var be:roflol:

kıss kaynana yokya kimsede yok yapacak kayın validemin adına boşver olsun bana göre az 6 sene sonra bebeği olmuş helal hoş olsun kıss bebeğimiz bitatlı

evet öle olur galiba eşime yazık kıss
tel açtım hazır getirecek kociş
kıslar bide çok oluyorumki görseniz su gibi akıyo:1shok:

daha güzel bi güzel temizlenir için canım tedavi olcanmı

kız bu ne kadar hediye şaşırdın galiba yuuuuuhhhh:1shok: sizin oralarda öylemi oluyo yoksabilmiyorumkismile

salı gününe randevu aldık doktor ben hemen tedaviye başlamam önce hastamı tüpe hazırlarım demiş eşim konuştuda dr ile

kız bu ne kadar hediye şaşırdın galiba yuuuuuhhhh:1shok: sizin oralarda öylemi oluyo yoksabilmiyorumkismile

yok canım ama içimden geldi normalde altın götürseler kıyafet almazlar yada bi takım kıyafet alırlar altın almazlar herkes yeter dio diomya canım canı sağolsun hiç gözüme gelmez dahada bişeyler koycam ekstradan

salı gününe randevu aldık doktor ben hemen tedaviye başlamam önce hastamı tüpe hazırlarım demiş eşim konuştuda dr ile

canım bence direk yapma bide sen sterslisin hdai hayırlısı bu sürecte hep yanındayız tatlım rahat ol

sağol canım benim
evet bu ay olmaz artık ne zaman derse doktor belki gelecek ay belki 2 ay sonra kısmet geç olsunda güç olmasın

kızlar zayıflamanın püf noktaları nelerdir bide ben yemektense ekmek cok tüketiom ne olcak o kötü işte

bravo o doktora iyi demiş takdir ettimvereliniortakzeynom inş. bu sefer yüzün gülecek canım Rabbim yardımcın olsun:Saruboceq:

sağol canım benim
evet bu ay olmaz artık ne zaman derse doktor belki gelecek ay belki 2 ay sonra kısmet geç olsunda güç olmasın

aynen canım bak en azında tedavi olcan için rahat olsun sıkma kendini elinden geleni yapıyon hadi hayırlısı :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar zayıflamanın püf noktaları nelerdir bide ben yemektense ekmek cok tüketiom ne olcak o kötü işte

ay ben hiç ekmek yemem sende yememeye gayret et ben çok öğün yerim ama hiç tıka basa doymam kuş kadar yiyosun der hep eşim ama napıyım yemek içimden gelmiyo:kedi:

vaala öle olacak galibaaklinialirimsmile hemşirelerin aklını alırım galiba :roflol:
benden çok azar işitecekler ama napıyım acıya dayanamıyorum

kıss cadı o an onların elinde olcan doğum yapana kadar iyi gecin doğumunu daha rahat yapsınlar sonrasında ne yaparsan yp artık yolarmısın dövermisin sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…