yoo ben burdayım
kıss sıkama artık kendini oluruna bırak sen iyisin koçişin iyi olur oda allah büyük :Saruboceq:
amin canım inşaallahŞeniz
karnım ağrıyo hiç yemek yapacak halimde yok
zeyno senin bebikinde senin gibi n.....ı olur eminimboshayallersmile
kızlar görümcemin bebeğini görmeye gitcem bunları hazırladım 3 takım bahcıvan ikisi kot 1 penye kalın 1 çift ayakkabı irtane kot şapka corap 3 tane cıt cıtlı zıbın bitane lüf bitane bebek battaniyesi görümceme etk penye kaynanasına penye tülbent eşine iç çamaşırı 1bide 1 tane altın iyimi bunlar
zeyno senin bebikinde senin gibi n.....ı olur eminimboshayallersmile
bunlar ne yaafff:1shok: :1shok: :1shok: şaşırdın galiba hadi bebeye neyse ona bile çok annesine kaynanasına bide kocasına yuuuhhhh ne gereği var be:roflol:
evet öle olur galiba eşime yazık kıss
tel açtım hazır getirecek kociş
kıslar bide çok oluyorumki görseniz su gibi akıyo:1shok:
kızlar görümcemin bebeğini görmeye gitcem bunları hazırladım 3 takım bahcıvan ikisi kot bide süverter 1 penye kalın 1 çift ayakkabı irtane kot şapka corap 3 tane cıt cıtlı zıbın bitane lüf bitane bebek battaniyesi görümceme etk penye kaynanasına penye tülbent eşine iç çamaşırı 1bide 1 tane altın iyimi bunlar
kıss kaynana yokya kimsede yok yapacak kayın validemin adına boşver olsun bana göre az 6 sene sonra bebeği olmuş helal hoş olsun kıss bebeğimiz bitatlı
daha güzel bi güzel temizlenir için canım tedavi olcanmı
evet öle olur galiba eşime yazık kıss
tel açtım hazır getirecek kociş
kıslar bide çok oluyorumki görseniz su gibi akıyo:1shok:
kız bu ne kadar hediye şaşırdın galiba yuuuuuhhhh:1shok: sizin oralarda öylemi oluyo yoksabilmiyorumkismile
salı gününe randevu aldık doktor ben hemen tedaviye başlamam önce hastamı tüpe hazırlarım demiş eşim konuştuda dr ile
kız ne güzel işte tertemiz olur için benimde az olur hiç böyle çok olduğumu hatırlamam.
ayy hertarafım ağrıyo belim kasığım bacaklarım akannehir akannehir
sağol canım benimyok canım ama içimden geldi normalde altın götürseler kıyafet almazlar yada bi takım kıyafet alırlar altın almazlar herkes yeter dio diomya canım canı sağolsun hiç gözüme gelmez dahada bişeyler koycam ekstradan
canım bence direk yapma bide sen sterslisin hdai hayırlısı bu sürecte hep yanındayız tatlım rahat ol
kıss sen doğum nasıl yapcan cadı heralde hastaneyi ayağa kaldırırsın
salı gününe randevu aldık doktor ben hemen tedaviye başlamam önce hastamı tüpe hazırlarım demiş eşim konuştuda dr ile
sağol canım benim
evet bu ay olmaz artık ne zaman derse doktor belki gelecek ay belki 2 ay sonra kısmet geç olsunda güç olmasın
kızlar zayıflamanın püf noktaları nelerdir bide ben yemektense ekmek cok tüketiom ne olcak o kötü işte
vaala öle olacak galibaaklinialirimsmile hemşirelerin aklını alırım galiba :roflol:
benden çok azar işitecekler ama napıyım acıya dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?