Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bravo o doktora iyi demiş takdir ettimvereliniortakzeynom inş. bu sefer yüzün gülecek canım Rabbim yardımcın olsun:Saruboceq:

çok teşekkür ederim eminem inşaallah
bu doktora güveniyorum bu sefer olucak Allahın izniyle:sm_cool:

kıss cadı o an onların elinde olcan doğum yapana kadar iyi gecin doğumunu daha rahat yapsınlar sonrasında ne yaparsan yp artık yolarmısın dövermisin sen bilirsin

banane o bebe ordan mecbur bi şekilde çıkacak ya kolay ya zor ben yapacağımı bilirim onlara aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ay ben hiç ekmek yemem sende yememeye gayret et ben çok öğün yerim ama hiç tıka basa doymam kuş kadar yiyosun der hep eşim ama napıyım yemek içimden gelmiyo:kedi:

bende yemekse ekmek tüketirim bi o huyumdan vazgecmedim off ama az yerim hele kahvaltı bide koçiş geç gelio 7 den sonra yemek haliylen kilo yapıyo

banane o bebe ordan mecbur bi şekilde çıkacak ya kolay ya zor ben yapacağımı bilirim onlara aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

e muhakka ama o cıkana kadar sende cıkacan kendinde sana ne kadar yardımcı olursalar okadar cabuk rahat olur sen bilirsin o acıyı sen yaşayacan bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile delikafadulden delikafadulden sonra böle yıtmada kendini delikafadulden delikafadulden

kızlar ben size bişey söylicem kararsız kaldım söyleyip söylememekte çünkü emin değilim ama dayanamıcam doktora gittikten sonra söylicektim sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum Rabbime şükürler olsun kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr galiba ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm bugün test yaptım sonuç pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiffffffffffffffffffffffffff.

elim ayağım titriyo kızlar inş. sonuç yanlış çıkmaz da hevesim kursağımda kalmaz.

kıs şakamı aa alahım şükürler olsun canım bak senden sonra biz gelioz delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::lepi: :lepi: :lepi:

vallahami korktum şimdi çokmu acıyacak eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ah kalbım aramıza hoş geldın canım inş tedavın hayırlı olur benımde 26 mayısda tüp bebek tedavım başlıyo hayırlı olur inş tabı kalbımız doğal yoldan olmasından yana

ay çok sevindim beyza inşllllllllllllllhhhhhh iyi geçer ilk tedavinmi? inşlh ikimi bi anda poitif müjdesi veririzzzz

hadi canım vallahamı :1shok:

kızlaaaaaaaaaaarrrrrr sevinçten kalbim yerinden çıkacak gibi hissediyorum size söylemeden edemedim ben şuan hamileyimiyim inanamıyorum Allahıma hamd:Saruboceq:

elim ayağım titriyo kızlar inş. sonuç yanlış çıkmaz da hevesim kursağımda kalmaz.

kıss cabuk hastaneye catlıcam sabaha kadar test pozitifse kesin hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :lepi: :lepi: :lepi::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

kızlaaaaaaaaaaarrrrrr sevinçten kalbim yerinden çıkacak gibi hissediyorum size söylemeden edemedim ben şuan hamileyimiyim inanamıyorum Allahıma hamd:Saruboceq:

eminemmmm nası sevindim bilemezsin demek sende anne olucan darısı bize inşaallah ağlıycam duramıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sevinçten canım benim

kıss bu ne şakası gercek cadı gercek

canım allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kucağına al kıss ne zaman yaptın test

ne zaman öğrendin cadı bize haber vermedin Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

kıs şakamı aa alahım şükürler olsun canım bak senden sonra biz gelioz delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::lepi: :lepi: :lepi:

kızlar öğlen eve giderken eşimden test istedim gittim lavaboya yaptım hiç ümidim yoktu öylesine yaptım bide ne göriym ikinci çizgi hemen çıktı halaaa inanamıyorum koşarak eşimin yanına gittim tabi ben ağlıyorum elim ayağım titriyo hiç beklemiyodum çünkü idrar testinde yanlışlık yoksa evet kızlar ben hamileyiiiiiimmmmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…