Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayyy kalbim yerinden çıkacak çok sevindim çok demekki neymiş umutsuzluk yok Allahım bizede tattırıcak mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
inşaallah

eminem sen gerçekmi diosun canım çokkkkkkkkkkkkkkk sevındım rtabbım yüzünü güldür en sonunda ay şükürler olsun kız

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey:

canım benım ya duygulandım çok sevımdım inş kan testıyle de doğrularsın rabım sen kadar büyüksün

canımya gercekten içim doldu sevinçten bak vallahi gözyaşlarım dökülüyo canım benim bak umudumuz allahtın allahım rabbim ne büyüksün şükürler olsun sana ne dedim sabah senden sonra hamiş kalcağız biz içimden öle geliodu

canım benım ya duygulandım çok sevımdım inş kan testıyle de doğrularsın rabım sen kadar büyüksün

beyzanurum sıra bizede geliyor innşallah eminem beni umutlandırdın Allah razı olsun senden şimdi tedavime daha olumlu bakıyorum Şenizmafoldumben

eminem seni listeye yazıyımmı yoksa kan testinden sonramı ee bugün kaçıncı günündü

ne zaman öğrendin cadı bize haber vermedin Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

canımm kızma bana henüz kesin bişey yokki kesin sonuç kan testinde belli olur

]...................... UMUDUMUZ ALLAH BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM..................

ısim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................ıncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f..................................21 mart hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

beyzanur55...............yumurtlama takibi........................?????...........................?????

esinte.......................1.tüp bebek............................??????................................????

emineu......................DOĞAL YOLDAN.......................şimdi olmadı ama yakında olacak inşaallah

zeynep4....................2.tüp bebek........................................................bu sefer olacak inşaallah

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

bugulll......................DOĞAL YOLDAN..................................................................???

nazenin28...................1.tüp bebek................................?????................................????

aleyna84.....................??????.............................??????...................................?????

Son düzenleme:

eminem canım hayırlıolsun cok sevindim ALLAH tamamına erdirsin:teytey::teytey:Şeniz:lepi:

ah eminem demekki umudumuzu kaybetmeyecekmişiz

kız cadı nası duruyon öle kan vermeye gitsene ama akşam oldu:gitme:

canım kim idrar testi yaptıysa cıktı idrar testi kan testinden daha güvenilir o hormon önce kana sonra idrar yani vucuda dağlır canım kesin ya nekadar sevindim eşin nasıl şimdi havalara uçmuştur

Allahım sen ne kadar büyüksün hiç ummadığımız anda yüzümüzü güldürüyosun bak emine dr ne kadar uğurlu geldı sana

Umudumuz allah..........................................................................................................ŞÜkÜrler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…