kızlar öğlen eve giderken eşimden test istedim gittim lavaboya yaptım hiç ümidim yoktu öylesine yaptım bide ne göriym ikinci çizgi hemen çıktı halaaa inanamıyorum koşarak eşimin yanına gittim tabi ben ağlıyorum elim ayağım titriyo hiç beklemiyodum çünkü idrar testinde yanlışlık yoksa evet kızlar ben hamileyiiiiiimmmmmmm.
canım benım ya duygulandım çok sevımdım inş kan testıyle de doğrularsın rabım sen kadar büyüksün
kıss cabuk hastaneye catlıcam sabaha kadar test pozitifse kesin hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :lepi: :lepi: :lepi::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
eminemmmm nası sevindim bilemezsin demek sende anne olucan darısı bize inşaallah ağlıycam duramıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sevinçten canım benim
kıss bu ne şakası gercek cadı gercek
esintem test pozitif kan testi yaptırmaya gidemedim yarın giderim inş. canlarım testi öğlen arası yaptım emin olmadan sizleride heveslendirmek istemedim boşuna sevinip tekrar üzülmeyin istedim ama daha fazla dayanamadım ve ilk olarak sizlere söyledim.
canım allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kucağına al kıss ne zaman yaptın test
ne zaman öğrendin cadı bize haber vermedin Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
kızlar ben size bişey söylicem kararsız kaldım söyleyip söylememekte çünkü emin değilim ama dayanamıcam doktora gittikten sonra söylicektim sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum Rabbime şükürler olsun kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr galiba ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm bugün test yaptım sonuç pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiffffffffffffffffffffffffff.
ya ne yazacağımı şaırdım bi anda elim ayağıma dolandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?