Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynom ortalık biribirine girdi hakkaten kime ne yazacağımı şaşırdım tek yazacağım şey çok mutlu olduğum ve sizleri çoooooooooookkkkkkkkkkkk sevdiğim bu yüzden ilk olarak sizlere söyledim.

emineeeeeeeeeeeee dondun kaldınmı kıss bişi desene
kıss bayıldınmı yoksa heycandanakannehir

emine anlatsana neler yaptın tedavilerinden bahsetsene kısaca hangi zorluklardan gectin bebeyine nasıl kavuştun bizlerede morel olsun tatlım

bugün sabah esinteyle konuştuk daha ben hamile kalırsam sizlerde arkamdan geleceksiniz diye öylede olacak inşallaaaaaahhh tabi ben gerçekten hamileysem.

he valla artık eminemde bizi bırakır kalırız başbaşa mafoldumben mafoldumben

esintem ben sizleri asla terketmem bunu zamanla göreceksin sizler benim canımsınız ya olur mu öyle şeyolumunekankayizsmile

emine anlatsana neler yaptın tedavilerinden bahsetsene kısaca hangi zorluklardan gectin bebeyine nasıl kavuştun bizlerede morel olsun tatlım

eminenin çekmediği sıkıntı kalmadıki hep bize moral verirdi tüp yaptırdı tutmadı meğersem rahminde sorun varmış
kıss evde almıştınız borcunuz vardı rabbim nası verdi kendiliğinden nası büyük o yaradan bizede verecek inşaalah

bugün sabah esinteyle konuştuk daha ben hamile kalırsam sizlerde arkamdan geleceksiniz diye öylede olacak inşallaaaaaahhh tabi ben gerçekten hamileysem.

evet canım içimden hep öle geciodu böle bi şansmı tesadüfmü ne diyecemi yada bir ışıkmı bak vardır herşeyde bir hayır canım bence hamilesin nezaman hastaneye gitcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…