Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esintem ben sizleri asla terketmem bunu zamanla göreceksin sizler benim canımsınız ya olur mu öyle şeyolumunekankayizsmile

canım biliom takıldım sakın gercek sanıp üzülme bak yiğenimiz karnında tatmamı canım bebişimizi önce allaha sonra sana emanet ediyoz

emine bian önce şu testi yaptırsan aklımıza kötü şeyler geliyo Allah korusuneyvahedigeldismile

emine anlatsana neler yaptın tedavilerinden bahsetsene kısaca hangi zorluklardan gectin bebeyine nasıl kavuştun bizlerede morel olsun tatlım

aleynam söz yarın bütün hikayemi yazıcam kendimi bi toparlayayım ok.zeynep özetle çok iyi anlatmış aslında ben çok zor süreçlerden geçtim canım.

kızlar az kişiyiz ama özüz aile olduk acımızla tatlımızla beraberiz allahım bu arkadaşlığı daim et

ya test gerçek değilse çok üzülürüz mafoldumben
hemen gitsen kan versen olmazmı sizin orta akşam çalışan hastahane yokmu

canım öle düşüünmeyin cokta gitmek istiosan acile git kasıklarım ağrıyo de zaten kantahlili yaparlar deki günüm gecio ben cok öle yaptım tabi hepsi negatif cıktı inşallah sende cıkmaz bu anı yaşayalım eminem hamiş

emnine yerinde kim olsa senin gibi olurdu canım eşine söyledinmi
testi yaparken eşim yanımdaydı lavabodan çıktım bi yandan bağırıyorum koşa koşa eşimin yanına gittim pantolon popomdan düşüyo düğmesini kapatmamışım heycendandelikafaduldenağlayarak söyledim gözleri doldu ve sürekli güldü onu hiç böyle görmemiştim:dance:
canım cıkar kişiden kişiye değişiyo bu cok gördüm öle kişileri ve hepside doğru sonuç

bende ona şaşırdımya daha vardı günüme ama benim gelen şu lekem varya ondan şüphelenip yaptım aslında yoksa ben bir sene oldu nerdeyse test yapmayalı hamd olsun Rabbime o çift çizgiyi bende gördüm sizlerde göreceksiniz inş. ama şunu söylemek istiyorum herşeyin başı dua inanç ve tevekkül.

evet evet öle de canım şüpheleniyorum adetim gecikti kasıklarım ağrıyo de

eminem eşinle aynı yerdemi çalışıyorsunuz
bizede dua et olurmu nolur mafoldumben

emine evet herşeyinbaşı dua inanç canım bu akşam eşinle bebeğinle uyuyacaksın ne güzel bak sonunda 3 kişi oldunuz bak ev aldınız hani derlerya bebek rızkıylan gelir işte bu sözün bittiği yer

beyzanurum konuşamadık seninle canım görüyomusun Allahım nelere kadir 3,5 yıldır bu anı bekledim hep sonunda oldu hamd olsun Allahıma inanılmaz mutluyum :sm_cool:darısı en kısa zamanda sizlerin başına olsun inşallaaaaaaaaaahhhhh:Saruboceq:

canlarım benim mesai bitti çıkmak zorundayım yarın sabah erkenden burdayım inş. bol bol konuşuruz hepinizi çok ama çok seviyorum canım arkadaşlarım benim Allaha emanet olun iyi akşamlarkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benım çok sevındıkhep beraber sen bizim için umut oldum hevesimizin kırıldğı anda o mutluluğu bize gösterdim. rabbime hamdolsunki inşallah bizlerinde yüzügülcek sonunda.

:a015: güle güle :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…