esintem ben sizleri asla terketmem bunu zamanla göreceksin sizler benim canımsınız ya olur mu öyle şeyolumunekankayizsmile
emine anlatsana neler yaptın tedavilerinden bahsetsene kısaca hangi zorluklardan gectin bebeyine nasıl kavuştun bizlerede morel olsun tatlım
kızlar ben dondum bişey yazamıyorum ayyyhhh kalbim yerinden çıkacak sanki.
eminem senın adetın daha 5 gun vardı dimi öyle erkenden çıkıyomu
emine bian önce şu testi yaptırsan aklımıza kötü şeyler geliyo Allah korusuneyvahedigeldismile
ne geliyo kız aklına banada söylesene.
aleynam söz yarın bütün hikayemi yazıcam kendimi bi toparlayayım ok.zeynep özetle çok iyi anlatmış aslında ben çok zor süreçlerden geçtim canım.
kızlar az kişiyiz ama özüz aile olduk acımızla tatlımızla beraberiz allahım bu arkadaşlığı daim et
ya test gerçek değilse çok üzülürüz mafoldumben
hemen gitsen kan versen olmazmı sizin orta akşam çalışan hastahane yokmu
testi yaparken eşim yanımdaydı lavabodan çıktım bi yandan bağırıyorum koşa koşa eşimin yanına gittim pantolon popomdan düşüyo düğmesini kapatmamışım heycendandelikafaduldenağlayarak söyledim gözleri doldu ve sürekli güldü onu hiç böyle görmemiştim:dance:emnine yerinde kim olsa senin gibi olurdu canım eşine söyledinmi
canım cıkar kişiden kişiye değişiyo bu cok gördüm öle kişileri ve hepside doğru sonuç
canım öle düşüünmeyin cokta gitmek istiosan acile git kasıklarım ağrıyo de zaten kantahlili yaparlar deki günüm gecio ben cok öle yaptım tabi hepsi negatif cıktı inşallah sende cıkmaz bu anı yaşayalım eminem hamiş
canlarım benim mesai bitti çıkmak zorundayım yarın sabah erkenden burdayım inş. bol bol konuşuruz hepinizi çok ama çok seviyorum canım arkadaşlarım benim Allaha emanet olun iyi akşamlarkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?