Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar sabah doktorumu aradım yurt dışına gitmiş pazartesi gelecekmiş korkuyorum hafif hafif lekelenmelerim var gittim kan verdim sonuç öğleden sonra çıkacak çıkan sonuca göre belki izin alır evde dinlenirim canlarım nolur dua edin de bişey olmasın.

valla bu gün topik sevinçten havalara uctu sayfalar su gibi gecti hani derlerya bebek evin neşesi aynen nasıl sevindirdi nasıl sevinçiimiz oldu bakın

esintem bizde hamile kalıcaz değilmi ben çok hüzünlendim mafoldumben

kızlar inanın bu mutluluğu sizde yaşayacaksınız biliyorsunuz ben uzun zamandır bekliyodum bu sonucu inş. sizinde güzel sonuçalrınıza sevinicez burda hihoyyythesapladım tam olarak 4 yıldır bekliyomuşum ilk olarak 2007 nin temmuz ayında gitmiştim doktora tabi doktora gitmezden önceki aylarda var hepsini toplayınca 4 yıl çıktı.

zeyno huuuuu ben geldim sen yoksun gelsene bak bugün 11:30 da çıkıcam yemeğe cuma olduğu için.

evet uyuyodum canım ya sen nasılsın kısss dün naptınız kan vermişsin kaçta alıcan

canım ben çıkıyorum tahlil sonucumuda alıcam öğleden sonra haber veririm sonucu umarım güzel haberler veririm görüşmek üzere bye.

canım kalbini temiz inş güzel haberler alcan kendine dikkat et. inş kab sonucunda güzel çıkacak dualarımız senınle

slmm kızlar ben geldimm ya küsmüşsünüz bana ama ben sizi unutmadım ya
eminecim hamile olmana çok sevindimm inş. bütün isteyen herkes en yakın zamanda minişlerine kavuşur.

ay iyiyim nası oluyum uğraşıyorum işte birazdan kahvaltı yapıcam temizlik felan
sen nasılsın 5 gün sonra başlıyorsun inşaallah tedavine değilmi

slmm kızlar ben geldimm ya küsmüşsünüz bana ama ben sizi unutmadım ya
eminecim hamile olmana çok sevindimm inş. bütün isteyen herkes en yakın zamanda minişlerine kavuşur.

hoşgeldin sulecik emine geldiğine sevinecek
tabi herkesin kendi sorunları var ama hamile olanlar teker teker bizi bırakıp hamile olanların topiğine gidiyor buda bizim çok gücümüze gidiyo
belki eminede sizin gibi gidicek
ama biz burda aynı sorunları yaşadık dertleştik unutup gittiniz ben söylemeseydim eminenin yada başka birisinin hamile olduğunu öğrenemiycektiniz neyse çok konuştum galiba :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ay iyiyim nası oluyum uğraşıyorum işte birazdan kahvaltı yapıcam temizlik felan
sen nasılsın 5 gün sonra başlıyorsun inşaallah tedavine değilmi

evt hayırlısıyla öyle olcak canım keşke bizde emine gibi inş böyle güzel süpriizlr karşılaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…