Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar sonucu aldım maalesef negatif 1,39 çıktı ama evde yaptığım idrar testinde net iki çizği çıktı hemde hemen çıktı nasıl iş bu anlamadım gitti.

kızlar sonucu aldım maalesef negatif 1,39 çıktı ama evde yaptığım idrar testinde net iki çizği çıktı hemde hemen çıktı nasıl iş bu anlamadım gitti.

ay inanmıyorum gerçektenmi nasıl olur bu yaa mafoldumben
doktora dedinmi peki evdeki testi

sizleride boşuna heveslendirdim özür dilerim:sinifsinif:

canım benim çok üzüldüm çok banada böyle olmuştu bi keresinde evde yaptım pozitif kanverdim 0.50 yaa ama belki katlanır daha adetine çok var sen 3 gün sonra tekrar yaptır olmazmı

ay inanmıyorum gerçektenmi nasıl olur bu yaa mafoldumben
doktora dedinmi peki evdeki testi

evet canım gerçek ama napalım sağlık olsun inş. önümüzdeki ay olur doktora söyledim evde yaptığım testi adetimin kaç gün geçtiğini sordu bende geçmedi daha dedim kan testinin kesin sonuç olduğu ama yinede dikkat etmemi ilaç falan içmemi adet olmazsam bi daha yaptırmamı söyledi.

canım inşallah olur ama hayırlısı

yaa deme ya nası sevinmiştik listeyi eski haline getiriyimmi:çok üzgünüm:

bende üzgünüm ama yapacak bişey yok listeyi eski haline getir sen:çok üzgünüm:ama o anın mutluluğunu yaşadım bir anda çok güzel bir duyguydu umarım gerçek olanını yaşarım yakında.

...................... UMUDUMUZ ALLAH BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..................

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f..................................21 mart hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

beyzanur55...............yumurtlama takibi........................?????...........................?????

esinte.......................1.tüp bebek............................??????................................????

emineu......................DOĞAL YOLDAN.......................şimdi olmadı ama yakında olacak inşaallah:çok üzgünüm:

zeynep4....................2.tüp bebek........................................................bu sefer olacak inşaallah

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

bugulll......................DOĞAL YOLDAN..................................................................???

nazenin28...................1.tüp bebek................................?????................................????

aleyna84.....................??????.............................??????...................................?????

ay ben herkese demiştim senin hamile olduğunu:kedi::kedi::kedi:

herkes kim kız kimlere söyledin cadı hiçte dayanamaz:mymeka:ben dün emin olmadığım için hemen söylemedim olumsuz sonuç olursa üzülmeyin diye ama sonra söylemeye karar verdim keşke söylemeseydimbilmiyorumkismile

sayıyorum

eşime çok sevinmişti
sancux a
suleciğe
aklinialirimsmile bu kadar :kedi:
sulecik mesaj yazdı geçmişe baksana bi

eminem ya cok üzüldüm :çok üzgünüm:ne denir bilmiyorum ki canım İNŞALLAH bidahaki aya hamiş kalırsın :CüvCüv:dualarımız seninle canım

emine inanmıyorum canım ama test nasıl çift çizgi çıkar nasılda sevınmiştim
ama değerin o düşük değil 1.39 bu adet gününe kadarkatlanabilir bi kere nette öyle bişey okumuştum sen gene ağır falan kaldırma dikkat et canım rabbım büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…