evt hayırlısıyla öyle olcak canım keşke bizde emine gibi inş böyle güzel süpriizlr karşılaşırız
canım ben çıkıyorum tahlil sonucumuda alıcam öğleden sonra haber veririm sonucu umarım güzel haberler veririm görüşmek üzere bye.
kızlar sonucu aldım maalesef negatif 1,39 çıktı ama evde yaptığım idrar testinde net iki çizği çıktı hemde hemen çıktı nasıl iş bu anlamadım gitti.
sizleride boşuna heveslendirdim özür dilerim:sinifsinif:
zaten lekelenmelerde devam ediyo adet olmam yakındır:bbo:hiç böyle olmazdı
ay inanmıyorum gerçektenmi nasıl olur bu yaa mafoldumben
doktora dedinmi peki evdeki testi
evet canım gerçek ama napalım sağlık olsun inş. önümüzdeki ay olur doktora söyledim evde yaptığım testi adetimin kaç gün geçtiğini sordu bende geçmedi daha dedim kan testinin kesin sonuç olduğu ama yinede dikkat etmemi ilaç falan içmemi adet olmazsam bi daha yaptırmamı söyledi.
yaa deme ya nası sevinmiştik listeyi eski haline getiriyimmi:çok üzgünüm:
ay ben herkese demiştim senin hamile olduğunu:kedi::kedi::kedi:
herkes kim kız kimlere söyledin cadı hiçte dayanamaz:mymeka:ben dün emin olmadığım için hemen söylemedim olumsuz sonuç olursa üzülmeyin diye ama sonra söylemeye karar verdim keşke söylemeseydimbilmiyorumkismile
kızlar sonucu aldım maalesef negatif 1,39 çıktı ama evde yaptığım idrar testinde net iki çizği çıktı hemde hemen çıktı nasıl iş bu anlamadım gitti.
hoşgeldin aleynam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?