Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eminecim hayırlısı olsun çok sevinmiştim hamile haberini alınca ama idrarda çıkıp kanda çıkmaması ilginç belkide kan sonucunda hata vardır yeniden yaptır eğer hasta olmazsan bide sen öncesinde hamile kalmak için ilaç kullanıyormuydun onlarda idrardaki beta hcg değerini yükseltiyorya. ama umarım en yakın zamanda tekrar bizleri sevindireceksin tatlım...

aaayyyhhh utandım şimdi herkesede haber verdim
ortalığı yine karıştırdım galiba :kedi: :kedi:

canım hoşgeldin nasılsın napalım canım kısmet işte.ben estrofem adlı ilacı kullanıyodum bitti ama o ilaç ostrojen içeriyo bhcg değerini yükseltir mi?

acaba bu ilaç yüzünden mi pozitif sonuç gördüm bak bu hiç aklıma gelmemişti ne dersiniz kızlar ama bu ilacın içeriği tamamen farklı of delirdim haaaaaasempatiksalakcinni

ay eminem sende benim gibi oldun banada iğne etki yapmıştı hatırlıyonmu :çok üzgünüm:

canım eminem bundada vardır bı hayırdır. ama omutluğu görmek yaşamak da tuhaftı bı gunlükde olsa bizi mutlu ettin canım benım gün doğmadan neler doğar belki adetıne kadar bişeyler değişir. rabbım inş tekrar güldürücek yüzünü

öyle canım bakalım Rabbim neyley neylerse güzel eyler.

öldüm öldüm epeyde beklettim ağda yapmamıştım bacağımda batıklar varya kuaför biraz beklet büyüsün iyice sonra yap dedi
bende bekledim ama öldüm resmen ama değdi :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…