hoşbuldum canım
seninle bi karşılaşamıyoz kız ben geliyom sen sen geliyon ben cıkıyomŞeniz
hihoyyyt öyle oluyo valla geceden beri
emineme çok üzüldüm yaaa
eminecim hayırlısı olsun çok sevinmiştim hamile haberini alınca ama idrarda çıkıp kanda çıkmaması ilginç belkide kan sonucunda hata vardır yeniden yaptır eğer hasta olmazsan bide sen öncesinde hamile kalmak için ilaç kullanıyormuydun onlarda idrardaki beta hcg değerini yükseltiyorya. ama umarım en yakın zamanda tekrar bizleri sevindireceksin tatlım...
sizleride boşuna heveslendirdim özür dilerim:sinifsinif:
acaba bu ilaç yüzünden mi pozitif sonuç gördüm bak bu hiç aklıma gelmemişti ne dersiniz kızlar ama bu ilacın içeriği tamamen farklı of delirdim haaaaaasempatiksalakcinni
acaba bu ilaç yüzünden mi pozitif sonuç gördüm bak bu hiç aklıma gelmemişti ne dersiniz kızlar ama bu ilacın içeriği tamamen farklı of delirdim haaaaaasempatiksalakcinni
ay eminem sende benim gibi oldun banada iğne etki yapmıştı hatırlıyonmu :çok üzgünüm:
canım eminem bundada vardır bı hayırdır. ama omutluğu görmek yaşamak da tuhaftı bı gunlükde olsa bizi mutlu ettin canım benım gün doğmadan neler doğar belki adetıne kadar bişeyler değişir. rabbım inş tekrar güldürücek yüzünü
ağda yaptım kıss doktora gidicemya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?