Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıs sen akşammı yapıyorsun ben akşam yapamam eşim evde oluyoya utanırım:kedi:

eminem kendini üzme başka topiklere bakaraklmaz:
hadi gel artık buraya bak doktorun doğal olur demiş bu ay olmazsa gelecek ay :teselli:

kıs sen akşammı yapıyorsun ben akşam yapamam eşim evde oluyoya utanırım:kedi:
kız gündüz işteyim nasıl yapıym akşam banyoya girip yapıyorum ne var utanacak.
eminem kendini üzme başka topiklere bakaraklmaz:
hadi gel artık buraya bak doktorun doğal olur demiş bu ay olmazsa gelecek ay :teselli:

zeynom ne kadarda olsa üzüldüm ya çok sevinmiştim çünkü bir anda büyük yıkım oldu bana.

sevinilmez olurmu ya ben bile sevinmiştimki sen ve eşini düşünemiyorum
bende eşim işten gelince bi bağırdım noluyo dedi şaşırdı
eminemde hamile kaldı çok az kişi kaldık sıra bize geldi dedim
oda çok sevindi hadi yarırlı uğurlu olsun dedi

zeynom bak üzüntüm gittikçe artıyo söyleme böylemafoldumbenben dün sevinçten ağlıyodum ama bugün tam tersi ama Allah büyük önümüzdeki ay olur inş:Saruboceq:

zeynom bak üzüntüm gittikçe artıyo söyleme böylemafoldumbenben dün sevinçten ağlıyodum ama bugün tam tersi ama Allah büyük önümüzdeki ay olur inş:Saruboceq:

ya ben sana üzül diye demedim arkadaşım sen bizim durumumuzda değilsin seninki doğal yoldan olacak inşaallah biz ağlayalım senin yerinemafoldumben

ya ben sana üzül diye demedim arkadaşım sen bizim durumumuzda değilsin seninki doğal yoldan olacak inşaallah biz ağlayalım senin yerinemafoldumben

sen niye ağlıyosun hayır ağlama kimse ağlamasın hep beraber gülelim hadiiii:lepi:kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin sefa geldin zeynom kız benim leke iyice kahverengi oldu şimidide çıldırmak üzereyim hiç bu kadar erken adet olmamıştım ayın 18 inde başladı lekelenmeler

hoşgeldin sefa geldin zeynom kız benim leke iyice kahverengi oldu şimidide çıldırmak üzereyim hiç bu kadar erken adet olmamıştım ayın 18 inde başladı lekelenmeler

eminem ilaçlardanda olabilir aklını fazla takma strestende olabilir rahat bırak kendini
3 ay önce nasıl durumdaydın bide şimdiye bak çok şükür hamile kalabilirsin artık

eminem ilaçlardanda olabilir aklını fazla takma strestende olabilir rahat bırak kendini
3 ay önce nasıl durumdaydın bide şimdiye bak çok şükür hamile kalabilirsin artık

Tabikide bugünüme hamd olsun:Saruboceq:ama işte üzülmedende edemiyorum hamile olduğunu bilmek çok güzel bir duygu birgün yaşadım bu duyguyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…