Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ilk başta bende senin gibi gittim tedaviye olacağından o kadar emindimki ama tedirginlik sonradan başlıyo o yüzden diyorum psikolojik destek al diye.sen niyetini sağlam tut gerisini Allaha bırak herşey onun elinde bunlar vesile.

eminem orda neler dedik doktor adamın kafasını bulamış bakalım belki bu hafta eşim konuşur yine allahım bize yardım et p. yaptırsa daha bizim için iyi olur dimi eminem hem maddi hem manevi

eminem orda neler dedik doktor adamın kafasını bulamış bakalım belki bu hafta eşim konuşur yine allahım bize yardım et p. yaptırsa daha bizim için iyi olur dimi eminem hem maddi hem manevi

tabiki patron yaptırsa daha iyi olur ama bekle bekle nereye kadar kız benim aklıma ne geldi sakın patronun demesin doktora ertele diye hııııııı olabilir mi:uhm:

tabiki patron yaptırsa daha iyi olur ama bekle bekle nereye kadar kız benim aklıma ne geldi sakın patronun demesin doktora ertele diye hııııııı olabilir mi:uhm:

canım bizi jinekolojiye değil kartal numune araştırma hastanesindeki böbrek nakli yapan ürolojiye yönlerdirdi hiç sanmam aman takmamaya calışıyom bak ben takmayayım kendiğinde olucak ama hakkaten allaha şükür öle büyük sıkıntımız yok eşimde spermi az hareket morfolaji iyi oada sperm hep aynı durmuyo bi çoğalıyo bi azalıyo allaha şükür cok büyük sıkıntımız yok

eminem tüp tedavisinde iğnemi kullanılıyo ay ben cok korkarım :1no2: sanki tedaviye başladımda bi korkmam kaldı :roflol:

eminem tüp tedavisinde iğnemi kullanılıyo ay ben cok korkarım :1no2: sanki tedaviye başladımda bi korkmam kaldı :roflol:

evet canım iğne kullanılıyo göbekten yapılıyo iğneler ben yapamadım hergün hastaneye gittim kalçadan yaptırdım

evet canım iğne kullanılıyo göbekten yapılıyo iğneler ben yapamadım hergün hastaneye gittim kalçadan yaptırdım

peki neden göbekten kalcadan göbekteki etkiyi yapıyomu bide göbekten kendinmi vuruyon eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kısslar ben cıkıyom zaten kimsecikler kalmamış eminem canım sende zaten doktora gitcen hadi hayırlı haberlen gel canım dua etcem sana

peki neden göbekten kalcadan göbekteki etkiyi yapıyomu bide göbekten kendinmi vuruyon eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
canım ben hiç yapamadım göbekten korktum kalçadan yaptırdım etkisi aynı bi farkı yok.
kısslar ben cıkıyom zaten kimsecikler kalmamış eminem canım sende zaten doktora gitcen hadi hayırlı haberlen gel canım dua etcem sana

canım kusura bakma işim çıkınca aniden kapatmak zorunda kalıyorum ben geldim sen gitmişin gerçi bende birazdan doktora gidicem inş. hayırlı haberler getiririm size.

kızlar ben geldım siz gitmişsiniz .. nasılsınız

esinte annen için çok geçmiş olsun rabım şifa verır inşallah

eminem inş doktor sanada guzel haberler verır canım inş hsg yukselmiştir

eminem ne kusuru canım inşallah güzel haberlerlen gelirsin
beyzam cok sağol inşalah canım ya sen neler yapıyon

ben geldim kıslar
ayyy sabah laptopumdan çıtır çıtır sesler geldi yandı valla delikafadulden kokular geldi eşim içini açtı neresi yandı diye şuan ortada duruyo akıbeti ne olacak bende bilmiyorum :roflol:
nese esintem annen için geçmiş olsun

ullleeeennnn siz benim hakkımda ne diyorsunuz bakem kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

sağol canım sonuçlar temiz cıkmış stres demiş pisikoloğa yönlendirmiş.zeynom cokkkkkkk gecmiş olsun kuzum bilgisayarına kıss naptın laptopa sonunda yaktın bilgisayarın cırasını cadı sen nerden yazdın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…