canım tedavi acısında içim rahat şöle tutcana inanıyom kesin tutcak demiom en azında ben bişeyler yapıyom içim rahat olcak tabi vijdanımda ona can verecekte allah o ol desin olur ama böle caresizce beklemek mahvediyo anlattığım şeyi beklemek beni mahvedio doktorlar sadece vesile allaha şükür inançlıyım rabbime inanıyom ama tüpte bi umut işte
canım ben yemeğe çıkıcam birazdan öğleden sonra görüşürüz artık zaten saat 3 te doktora gidicem.
eminem orda neler dedik doktor adamın kafasını bulamış bakalım belki bu hafta eşim konuşur yine allahım bize yardım et p. yaptırsa daha bizim için iyi olur dimi eminem hem maddi hem manevi
tabiki patron yaptırsa daha iyi olur ama bekle bekle nereye kadar kız benim aklıma ne geldi sakın patronun demesin doktora ertele diye hııııııı olabilir mi:uhm:
eminem tüp tedavisinde iğnemi kullanılıyo ay ben cok korkarım :1no2: sanki tedaviye başladımda bi korkmam kaldı :roflol:
evet canım iğne kullanılıyo göbekten yapılıyo iğneler ben yapamadım hergün hastaneye gittim kalçadan yaptırdım
canım ben hiç yapamadım göbekten korktum kalçadan yaptırdım etkisi aynı bi farkı yok.peki neden göbekten kalcadan göbekteki etkiyi yapıyomu bide göbekten kendinmi vuruyon eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
kısslar ben cıkıyom zaten kimsecikler kalmamış eminem canım sende zaten doktora gitcen hadi hayırlı haberlen gel canım dua etcem sana
eşim laptopunu getirdi iş yerinden sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?