Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet az kaldi.suan tadini cikariyorum, ama dogumuda dusunmuyor degilim.bakalim Allah yardim ederde kolay bir dogum olur insallah.

insallah sen ve butun isteyen arkadaslarimda en kisa zamanda bu guzel duyguyu tadarsiniz.

evet az kaldi.suan tadini cikariyorum, ama dogumuda dusunmuyor degilim.bakalim Allah yardim ederde kolay bir dogum olur insallah.

insallah sen ve butun isteyen arkadaslarimda en kisa zamanda bu guzel duyguyu tadarsiniz.

amin canım inşaallahŞeniz

kızlar ben çıkıyorum bugün çarşıya gidicem hepinizi öpüyorum
bu arada bilgisayarım yapıldı şükür
görüşmek üzere hoşçakalınŞenizŞenizŞeniz

zeyneeeppp çatmıyım sana ona göre zaten sigarayıda bıraktım barut gibiyim haberin olsun.dün sizlere çok ihtiyacım vardı ama kimse yoktu çok üzüldüm çoookkkkmafoldumben

zeyneeeppp çatmıyım sana ona göre zaten sigarayıda bıraktım barut gibiyim haberin olsun.dün sizlere çok ihtiyacım vardı ama kimse yoktu çok üzüldüm çoookkkkmafoldumben

canım biliyorsun bilgisayarı yaktım
nese sana noldu arkadaşım neden rahmin tekrar incelmeye başlamış senin doktorun kim profmu
ohhh sigarayı bıraktığına çoookkkk sevindim:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

canım biliyorsun bilgisayarı yaktım
nese sana noldu arkadaşım neden rahmin tekrar incelmeye başlamış senin doktorun kim profmu
ohhh sigarayı bıraktığına çoookkkk sevindim:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

tam olarak bende bilmiyorum neden incelemeye başladığını tam herşey yoluna girmişken benim aklıma bitek sigara geldi bu ay çok içtim netten araştırdım sigara rahim duvarını inceltiyomuş o yüzden nefret ettim bi anda sigaradan ve bıraktım ama canım çok istiyo başım ağrıyo sürekli şu bir haftayı atlatabilsem gerisi gelir herhalde.

kızlar günaydın ay bu gün gözümü acamıyom valla bi uykum var yeni kalktım ahada zeynoya benzedim hala esniyom ya

canım iyi yaptın bak hem senin için hem bebeğin için cok iyi bi karar olacak :lepi: :lepi:

günaydın esinte iyi uyumuşun maaşallah.beyzanur hoşgeldin canım nasılsın.

günaydın canım evet eminem ama hiç iyi yapmadım uykuyu fazla sevmem başım heryerim ağrır biz eşim hafta sonu evde hafta içi 7 de kalkıyo hafta sonuda yatmayız 7 de aykatayız ikimizxde sevmeyiz mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir böle sersemim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…