Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hemde çok acı bir durum beyzanur senin eşin kaç yaşında benimki 34 yaşında adamın bu yaşta saçları ağardı resmen:çok üzgünüm:

eminemle beyzam içini döküşler ohh ne iyi yapmışsınız eminem inanıyomki sen sigarayı bırakırsın düşün belkide meleğine kavuşmana tek engel sigara bencede engel olur bebeğimiz için herşeye katlanmıyozmu hı beyzam inşallah hamişsindir meleğin seni yomadan gelir

iyim tatlım sen nasılsın bugun çok sakındı buralar kimse yoktu gerçi bende öyleden sonra giremedım çok yoğundumm

kız esınte sen ne kadar erken kalkıyon öyle valla ben hafta içim başımı yataktan kaldıramıyom pazar gunu 7 de gözlerım dikiliyo tavana

iyim tatlım sen nasılsın bugun çok sakındı buralar kimse yoktu gerçi bende öyleden sonra giremedım çok yoğundumm

canım evet 7 de ayaktayım ya uyuyamıyom napim alıştım bi kere bende gec saatlere kadar uyumak istiom zeyno gibi valla imreniom

kız esınte sen ne kadar erken kalkıyon öyle valla ben hafta içim başımı yataktan kaldıramıyom pazar gunu 7 de gözlerım dikiliyo tavana

evet canım senle emine tek vardınız bilion zeyno laptopu yaktı kaydirigubbakcemile3 diğer kızlarda zaten pek uğramıyolar

ben çıkıyorum ii akşamlar

güle güle canım :a015:

kıss zeyno neyse akşam girersin konuşuruk cadı özledim valla seni sen olamyınca kavgasız oluyo can sıkıcı valla takılmalarını bile özledim

ben geldim
eminem nası üzüldüm anlatamam neden böyle oldu yaa doktor değiştirsen

günaydın hatice iyiyiz sen nasılsın kıss yeğenimiz nasıl
kaç gündür yoktun ikinci şalımı başladın yoksasırnaşık şey

iyiyim kiz zeyno. yok kiz onu bitirdigime sukrettim. bi daha oyle buyuk is basina gecmem bitirene kadar canim cikti.gecenlerde girdim ama kimse yoktu. ben yinede yazdim. bebegin cinsiyetini soylemistim ama sayfa arkada kaldigi için kimse gormedi sanirim. bir oglumuz olacak teyzeleri.

görmedim galiba

ayyy yerim ben onu kaç ayın kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…