Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öyle düşünme canım daha zamanı var diyelim gerçi bu zaman gelene kadar biz çileden çıkcaz ama fadalı bişey diil tabı bırak canı sigara isteyince kuruyemiş falan ye

bu son doktor muayenesinden sonra canıma tak etti artık kurtulmak istiyorum bu sigara illetinden rahim duvarım düzelmişken tekrar geriledi yani incelmiş doktorum bana göre senin hamile kalamama sebebin bu dedi şimdide okudum bi yerde sigara gerçekten rahim duvarını inceltiyomuş nasıl bırakıcam bilmiyorum bu stres altında bilmiyorum ama bırakıcam kesin kararlıyım çok zor olucak ama başarmalıyım.

beyzanur konuşsana yaaaaa bişey söyle diğer kızlar nerde bugün:çok üzgünüm:

benvcede sen azımlı kızsın bırakacağına inanıyorum
bu sefer gerçekten çok kararlıyım bu kadar zorluklardan geçtim bunuda başaracağım bana destek olun ama.
benımde 2 gun kaldı adet olmam bakalım ne olkcak perş cuma gitcem doktora

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun ayın 26 sıydı dimi senin adet tarihin hadi bakalım Rabbim yüzünü güldürsün seninde canım ya.

inş canım benım eşimde sigara kullanıyodu onu sprmlerınde hareketsızlık vardıya doktor kesinlikle bırakcan dedi çok etkiliyomuş sigara sprmlerı ıda bıraktı şimdi 7 ay oldu senınder bırakacağına eminim canım hem vucudun temızlenır

canım benim adet düzenim alt üst oldu bu ay ayın 18 inden beri lekelenme tarzında kanamalarım var bugün kesildi gibi doktor ilaca başlayınca lekelenmelerin kesilir dedi şimdi ben ne zaman adet olucam bilmiyorum artık haftalık olarak kontrole gidicem son durumum o zaman belli olur.

varya atık insa bu tedavılerden sıkılıyo , beklemekten de sıkılıyo , Rabbım yardımcımız olsun sürekli bi sorun çıkıyo

varya atık insa bu tedavılerden sıkılıyo , beklemekten de sıkılıyo , Rabbım yardımcımız olsun sürekli bi sorun çıkıyo

hemde nasıl canım Allah yardımcımız olsun.şimdi noldu biliyomusun işyerinden bi arkadaşın eşi geldi tanışıyoruz kendisiyle gidip gelmişiliğimizde var hamileymiş ikinci çocuğu olacak Rabbim hayırlı etsin ama tamda sigarayı bırakmayı düşünürken moralim alt üst oldu mafoldumben

hep öyle canım benımde işyerimde kız hiç düşünmüyodu 2. ye hamile kaldı dioki hep korunuyoduk bikere kaçırdı o da tutmuş ... gelde sinir olma bilmiyorum bizmi çok asiyiz yoksa zamanımı değil anlamdım gitti

emine sen hamileyim dedim ya sanki içimen bi parça düştü o kadar sevındımki bi ateş bastı benı akşam eve giderken bende test aldım senden heveslendim. eşim dio daha gününe var ama diom arkadaşımın çıkmış dedim yaptım tabı ama hezaman alışkın olduğum tek çizgiyi gördüm karşımda dedim en azından emınenın tuttu.

beyzanur napıcaz biz böyle Allahım sen yardım et sana sığındık yarabbim halimize acı Allahım bizede hayırlı evlatlar ihsan eyle hamile kalanlara özendiripte boynumuzu bükük bırakma yarabbim bizimde evimizi şenlendir kucağımızı boş koyma Allahım senden başka sığınacak kimse yok verende sensin alanda bizede yavrularımızı gönder Allahım amin amin amin................

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım ben yemeğe çıkıyorum öğleden sonra müsait olursan görüşelim olur mu.

eminem bizim evde balığımız her akşam onu sevıyoz. eve geliyorum önce onun yemını verıyorum eşim işten geliyo hemen önce onun yanına gidiyo balım nasıl diyo bu ne kadar acı dioki bana kuş alım eve ev şenlenır :))) ne kadar acıu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…