Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kız sizde bi alemsiniz valla hergün nasıl kalkıyon 7 de hafta sonuda aynı şekilde hayret doğrusu napıyosunuz o saatte kalkıp ben kalkamam o saatte hergün bende uykuyu severim accuk eşimde.

kız sizde bi alemsiniz valla hergün nasıl kalkıyon 7 de hafta sonuda aynı şekilde hayret doğrusu napıyosunuz o saatte kalkıp ben kalkamam o saatte hergün bende uykuyu severim accuk eşimde.

yokya kalkarız kahvaltımızı yaparız sonrada yazın gezmelere pikniklere gideriz uyuyacamıza birbirimizlen vakit gecirmeyi tercih ediyoz ay nerde uyumak diolarki tadını cıkar uykunun cocuk olunca hiç yatamazsın flan aman diom sanki cok yatan biriyim ama inşallah o zaman yatarım cünkü hakkaten uyuyamıyom sersemliom

bu topiğin tembelleri koca evi dip köşe yaptım ama kimselwer hala yok zeyno ancak çarşı pazar eminem desem çalış çalış nerekadar tabi bu beyza için gecerli birzamanlar özlem ayda vardı ama hala yok aleyna desen bi var bi yok bugull desen selam verip kaçıyo ve diğerleri sizler içinde gecerli ohh içimi döktüm valla cadılar klava: klava: klava: klava: klava: klava: ah bi yanınzda olsam poponuza vursam böle klava: klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile ohaoldumsmile

çıkma çıkma ben geldim

kıss nerdesin hem size ihtiyacım var diosun sigarayı bıraktım dion ama yoksun mafoldumben mafoldumben mafoldumben

nerden biliyon kız kocamemeli olduğumuzu gördün mü:roflol::roflol:

bilmem içime doğdu kıss yoksa kocamemelimisin merak etme değilsende hamiş kaldığında süt dolcak o zaman olursun yani sonunda koca memeli olucaksın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şşişşşştt esinte konuşsana kız niye sustun

ben cıkmıştım canım geldim ama yine yoksunuz hihoyyyt hihoyyyt

esinte nere kaçıyon kız hemen emıne nerdesın

küstüm kacıyom yoksunuz

ohooooooooooo bi türlü denk gelemedik evet size ihtiyacım var diyorum geliyorum yoksunuz akşama kadar burdamı beklemem lazım sizinle konuşmak için bayan esinte:dilcikar:

ha bu arada be koca memeli değilim peki ya sen bence sen koca memelisinohaoldumsmilelülülülülülü:roflol:

ha bu arada be koca memeli değilim peki ya sen bence sen koca memelisinohaoldumsmilelülülülülülü:roflol:

evet polacm inşallah canım bebişime iyi bakmak için hıh :dilcikar: :dilcikar:

ohooooooooooo bi türlü denk gelemedik evet size ihtiyacım var diyorum geliyorum yoksunuz akşama kadar burdamı beklemem lazım sizinle konuşmak için bayan esinte:dilcikar:

e alala ben hep burdayım ne şans hiç denk gelmedik klava:

ben gidiyorum özelden mesaj attım yine gelmiyon klava:benneyaptımki

kıss yeni aldım msj burdayım ee neler yapıyon a.s

kızlar yazdıklarımı geçmi görüyosunuz cevaplarınız bayaaa geç geliyodasempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…