Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
asiciğim bazen gitmek istemediğimiz yerler olsada mecburen gidiyoruz canım napalım ama ezilmek yok biz güçlü kızlarız onların karşısında ezik durmak zorunda değiliz onlar bizden üstünmü hayır değil zeynom hazır cevaplı ol kız ezdirme kendini.

ne diyim kıs bana akıl verim kesin karnıma bakarak gülüp n.... varmı bişi deyince benim elim kolum birbirine dolaşıyo bişey diyemiyom ne diyimsempatiksalakcinni

eşimin taraf canım ya salaklar bizde 3 ay önce evlendiler

ee hamilemi aman boşver takma sende onlara söle daha genciz yeni evliyiz hayatın evliliğin tadını cıkarcağız zaten bütün ömrümüz cocukla gecmiyecekmi tadını cıkaralım diyin bakim onlar ne diyecek bu anam benim silahım

ne hamilesi kıss doğurduda 1 buçuk yaşında bebesi var mafoldumben

bende tık yok hala mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ne hamilesi kıss doğurduda 1 buçuk yaşında bebesi var mafoldumben

bende tık yok hala mafoldumben mafoldumben mafoldumben

aman zeynom boşver canım sence değermi sıkma kendini sıkarsa kasarsan daha zor olur dik dur canım umursamazmış gibi yap bebeklede sev ama fazla ilgilenme canım dediklerimi ya vereliniortak

canlarım ben çıkıyorum zeynom üzme kendini bu kadar ona veren Rabbim birgün bizede verecek inş. hepinize iyi akşamlar.

bu gün gördüm seni canım sende büyük ihtimalle bebek için savaşanlardasın rabbim bu yoldan fazla yıpratmadan meleğini sana göndersin :Saruboceq:

evet cnm bebek için savaşıyoruz bakalım rabbim dualarımızı kabul etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah kimsenin...

zeynom yemeğimi gitceksiniz oraya yoksa oturmayamı

oturmaya üffff akrabalardan herkese dişimi geçirdimde bi bu kıza dişimi geçiremedim çok havalı allahtan kapalı açık olsaydı halim niceydi

geri zekalı oohhhh yüzüne karşı diyemiyom size diyimde içimi rahatlatıyım baariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…