Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım vardır bir hayır öle deme bende senin gibiydim ama şimdi tam tersi rahat ve stressizim şimdi rabbim dermansız dert vermesin canım bide bazı kistler adetlen atılıyo inaşşallah sende atarsın soğan kaynat iç bol bol

cnm rabbim yardımcın olsn atlatıcan inşallah cnm benim yaaa üzülme lütfenyerimseniben

günaydın cnm hoşgldin akşam ne yaptın bakıyım kız yeni smiller mi eklenmiş ne mesela bu

aman salak işte yine sordu iyice saçmaladım yok kistten bahsettim yok prolaktin değerimden anlamadı mal mal baktı öylece:1shok: aynen böle

canım iyi yapmışsın biz bikere bulaştık sen bulaşma hiç tavsiye etmem benimde bıyıklarım yoktu heves ettim aldım şimdi daha berbat hiç bulaşma :umursamaz: bilmiyorumkismile

aman salak işte yine sordu iyice saçmaladım yok kistten bahsettim yok prolaktin değerimden anlamadı mal mal baktı öylece:1shok: aynen böle

kız biz sana demedik mi ne bocaladın yiyecen kafana ha oklavayıklava:
ne bocallıyosun ne kisti ne proklatinin karıştırdın sen bakım rahat rahat sölesene biz böle iyiz diyeeeee

tamam başladım :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: kıss bundan eşinede atkı cıkar ona öreyimmi enişte beye
bizim adam atkı kullanmaz ona bir süveter ör sen:roflol:
günaydın kıslar
uykucu seni günaydın nasılsın dün akşam neler oldu gezmede anlat bakalım.

beyzanurum ilaçlardan olabilir canım hormon ilaçları dengemizi alt üst ediyo peki nolcakmış şimdi.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile 2 boshayallersmile kızlar bu tokalılar bayan süprizzzzz sırnaşık şey :bbo: :dilcikar: yasakkelime bu toaksızlarda erkekmi oluyo caip bişey

tamam einem başladım akşam yollarım anam kıllarında baya iyimiş ipek gibi kaydirigubbakcemile3

zeynep sen ne karıştırıyon kisti tedaviyi ona açıklama yapmak zorunda değilsin niye bizi dinlemedin söylediklerimiz boşunamıydı kız ah ah al sana:mymeka:

"ınsan hayra dua ettiği gibi, şerre de dua etmektedir. ınsan, pek acelecidir." (ısra Suresi, 11) mübarek cuma günü dua edelim Rabbim duaları çokca kabul edendir.

Allah'ın Kuran'da insanlara bildirdiği makbul dua, "yalvara yalvara" olan duadır:

Rabbinize yalvara yalvara ve için için dua edin. Şüphesiz O, haddi aşanları sevmez. (Araf Suresi, 55)

Allah bir başka ayette ise, sıkıntı ve ihtiyaç içinde olanın duasını kabul ettiğini bildirir:

Ya da sıkıntı ve ihtiyaç içinde olana, Kendisi'ne dua ettiği zaman icabet eden, kötülüğü açıp gideren ve sizi yeryüzünün halifeleri kılan mı? Allah ile beraber başka bir ilah mı? Ne az öğüt-alıp düşünüyorsunuz. (Neml Suresi, 62)

Elbette ki bir insanın istekleri için Allah'a yalvarması, sıkıntı ve ihtiyaç içinde dua etmesi için, ölüm tehlikesi içinde olması şart değildir. Bu örnekler, insanların, duanın samimi ve içten olması için nasıl bir ruh hali gerektiğini, gafletten kurtuldukları ölüme yakınlık anlarında nasıl Allah'a yöneldiklerini kıyas edebilmeleri açısından verilmektedir. Allah'a gönülden bağlı olan müminler ise ölümü görmeseler dahi, Rabbimiz'e her zaman samimiyetle ve acizliklerini bilerek muhtaç bir halde yönelirler. Bu onları, inkar edenlerden ve imanı zayıf olanlardan ayıran önemli bir özelliktir.

kız biz sana demedik mi ne bocaladın yiyecen kafana ha oklavayıklava:
ne bocallıyosun ne kisti ne proklatinin karıştırdın sen bakım rahat rahat sölesene biz böle iyiz diyeeeee

sende o salakla karşı karşıya gel sende bocalarsın

ınsan helal-haram sınırları içinde Allah'tan herşeyi isteyebilir. Çünkü daha önce de belirtildiği gibi, Allah tüm evrenin tek hakimi ve tek sahibidir ve eğer dilerse, insana her dilediğini verir. Dua ile Allah'a yönelen her insan, Allah'ın herşeye gücünün yettiğine, her isteğinin Allah için çok kolay olduğuna, duası kendisi için hayırla sonuçlanacaksa Allah'ın isteğini gerçekleştireceğine iman etmelidir. Kuran'da örnekleri verilen peygamberlerin ve salih müminlerin duaları, müminlerin Allah'tan neleri istediklerine dair birer örnektir. Örneğin Hz. Zekeriya Allah'tan hayırlı bir soy istemiştir ve karısı kısır olmasına rağmen Allah onun duasına karşılık vermiştir:

Hani o (Hz. Zekeriya), Rabbine gizlice seslendiği zaman; demişti ki: "Rabbim, şüphesiz benim kemiklerim gevşedi ve baş, yaşlılık aleviyle tutuştu; ben Sana dua etmekle mutsuz olmadım. Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana Kendi Katından bir yardımcı armağan et. Bana mirasçı olsun. Yakup oğullarına da mirasçı olsun. Rabbim, onu (kendisinden) razı olunan(lardan) kıl." (Meryem Suresi, 3-6)

Allah, Hz. Zekeriya'nın duasını kabul etmiş ve onu Hz. Yahya ile müjdelemiştir. Hz. Zekeriya ise, bir oğlu olacağı müjdesini aldığında, karısı kısır olduğu için buna şaşırmıştır. Allah'ın Hz. Zekeriya'ya verdiği cevap müminlerin dualarında unutmamaları gereken bir sırrı içermektedir:

Dedi ki: "Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım." (Ona gelen melek:) "Bu benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım." (Meryem Suresi, 8-9)

zeynep sen ne karıştırıyon kisti tedaviyi ona açıklama yapmak zorunda değilsin niye bizi dinlemedin söylediklerimiz boşunamıydı kız ah ah al sana:mymeka:

ya aman ne diyim başka 4. seneye girdik sencede abes değilmi ev hanımıyım çalışmıyomda bizim buralarda demet bilir en fazla 2 seneyi geçince millet dedikoduya başlar voo anam bahale n....lılara 3 bitti hala tık yok kesin bunlarda bişey var demeye başlarlar
o salakta akşam bana hiç bişi yokken doktora hiç gittinmi dedi şok oldum aynı bunun gibi :1shok: bende ne doktoru canım neyim varki benim bişeyim yok dedim sen yinede git bana doktor önerdi bide şurda doktor var diye salak sanki ben iyi doktoru bilmiyom şuan ben buranın en iyi doktoruna gidiyom bir sürü para bayılıp
bende bocaladımda bocaladım bide ısrar etmese ölür hanımefendi
bu konuşmaları o oğlunu emzirirken yanındaydım o zaman dedi ne acı verici bir durumdu mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…