günaydın kıslar
kızlar hayırlı cumalar doktordayıdım şimdi geldım benı bu aksilikler bırakmadı. kist oluşmuş sağ yumurtam tembelmiş yumuratmın duvarı kalınmış o yuzden çatlamıyomuş. anlamdım gitti 4 yılır hiç bömyle bi sorun yoktu. iaçlarmı yaptı acaba. artık dayanamıyorum. şöyle bağırmak istiyorum avazım çıktığı kadar. tüp bebek ertelendı galiba. yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar hayırlı cumalar doktordayıdım şimdi geldım benı bu aksilikler bırakmadı. kist oluşmuş sağ yumurtam tembelmiş yumuratmın duvarı kalınmış o yuzden çatlamıyomuş. anlamdım gitti 4 yılır hiç bömyle bi sorun yoktu. iaçlarmı yaptı acaba. artık dayanamıyorum. şöyle bağırmak istiyorum avazım çıktığı kadar. tüp bebek ertelendı galiba. yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın cnm hoşgldin akşam ne yaptın bakıyım kız yeni smiller mi eklenmiş ne mesela bu
oooooooo ben almasam orman gibi olur kaşım çok siyah ve gür yay gibidir
yok kız ne hava atıcam gadasını aldığım
beni gören kaşımı aldığımı sanırlar halbusu ki hiç aldırmadım ne düğünümde ne nişanımda hiç bi zaman kuaförler bile bu kaşın neresini alcaz ki zaten diyolar düşünün yaniiiii:))
aman salak işte yine sordu iyice saçmaladım yok kistten bahsettim yok prolaktin değerimden anlamadı mal mal baktı öylece:1shok: aynen böle
bizim adam atkı kullanmaz ona bir süveter ör sen:roflol:tamam başladım :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: kıss bundan eşinede atkı cıkar ona öreyimmi enişte beye
uykucu seni günaydın nasılsın dün akşam neler oldu gezmede anlat bakalım.günaydın kıslar
kızlar ben kaçayım evi bi toplayayım öptüm hepinizi
kızlar ben kaçayım evi bi toplayayım öptüm hepinizi
kız biz sana demedik mi ne bocaladın yiyecen kafana ha oklavayıklava:
ne bocallıyosun ne kisti ne proklatinin karıştırdın sen bakım rahat rahat sölesene biz böle iyiz diyeeeee
zeynep sen ne karıştırıyon kisti tedaviyi ona açıklama yapmak zorunda değilsin niye bizi dinlemedin söylediklerimiz boşunamıydı kız ah ah al sana:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?