amin canım nasılsın canım nasıl gidio güne nasıl başladın canım ben bıyık bide kaşlarımı alıyom sabah sabah temizlik yani anlıcan bide bi canım acıyo off :sinifsinif: :sinifsinif:
diğer kızlar nerde yine zeynep uyuyomusun sen kalk çabukklava:beyzanur sen nerdesin bitmiyo senin bu işlerinde holding yönetiyosun sanki:tomato:asi aleyna sizler nerdesiniz yolmyım saçlarınızı gelin çabuk:mymeka:
iyidir canım bugün güne iyi başladım çok şükür adet olunca rahatladımya ondan herhaldekaydirigubbakcemile2ay o kaş bıyık alamaları hiç sorma hiç bitmez ama mecburuz almaya yoksa erkek fatma gibi oluruz sengözlerimebaksanabneyle alıyon kız.
iyidir canım bugün güne iyi başladım çok şükür adet olunca rahatladımya ondan herhaldekaydirigubbakcemile2ay o kaş bıyık alamaları hiç sorma hiç bitmez ama mecburuz almaya yoksa erkek fatma gibi oluruz sengözlerimebaksanabneyle alıyon kız.
eveeeeeeettt biz süslüyüz accukbayanssulusmile sen almıyonmu kaşını bıyığınıkız siz bide kaş bıyık mı alıyosunuz sizi gidi süslü fatmalar siziiiiiiiiibayanssulusmile
evet canım ya bide hele bıyık hiç dayanılmıyo acısına canım kaşlarımı cımbızlan bıyıklarımı ipliklen alıyom valla bi yumak kıl cıktı napsam kazakmı örsem :hulya: :hulya: ahada başladım
eveeeeeeettt biz süslüyüz accukbayanssulusmile sen almıyonmu kaşını bıyığını
aynen valla aman birazda süslü olalım dimi ama bayanssulusmile bayanssulusmile
:roflol::roflol::roflol:
eveeeeeeettt biz süslüyüz accukbayanssulusmile sen almıyonmu kaşını bıyığını
:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: kıss maşallah de bak ne hamaratım kaştan bıyıktan kazak örüyom :hulya: :hulya: :hulya:
yok cnm yaaa ben ne kaşımı ne bıyığımı alrım rabbim tarafından alınmış benim ki maşşallahsempatiksalakcinni
yok cnm yaaa ben ne kaşımı ne bıyığımı alrım rabbim tarafından alınmış benim ki maşşallahsempatiksalakcinni
bende isterim banane banane :dance:ben kaşımı bıyığımı yollım onunla ör banada:roflol::roflol::roflol:
oo hva atıyon yani :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
yok kız ne hava atıcam gadasını aldığım
beni gören kaşımı aldığımı sanırlar halbusu ki hiç aldırmadım ne düğünümde ne nişanımda hiç bi zaman kuaförler bile bu kaşın neresini alcaz ki zaten diyolar düşünün yaniiiiisengözlerimebaksanab
kızlar hayırlı cumalar doktordayıdım şimdi geldım benı bu aksilikler bırakmadı. kist oluşmuş sağ yumurtam tembelmiş yumuratmın duvarı kalınmış o yuzden çatlamıyomuş. anlamdım gitti 4 yılır hiç bömyle bi sorun yoktu. iaçlarmı yaptı acaba. artık dayanamıyorum. şöyle bağırmak istiyorum avazım çıktığı kadar. tüp bebek ertelendı galiba. yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?